sdílet AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR na Facebooku
AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR česká verze  AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR slovenská verzia  AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR english version  AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR deutsch version

AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR Liptovský Mikuláš, Liptovský Mikuláš ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Aquapark Tatralandia HOLIDAY VILLAGE - ubytovanie Tatralandia Holiday Resort...


Tatralandia Holiday Resort je najväčším celoročným areálom vodnej zábavy s ubytovaním na Slovensku, v Čechách a Poľsku. Jeho súčasťou je Aquapark Tatralandia a ubytovací komplex Holiday Village Tatralandia. Nachádza sa v regióne Liptov. V tejto oblasti je množstvo kultúrnych pamiatok a charakteristická je svojráznou ľudovou architektúrou a folklórom. Liptov obklopujú najväčšie hory na Slovensku - Vysoké a Nízke Tatry, Veľká a Malá Fatra, Chočské vrchy.

Súčasťou komplexu Tatralandia Holiday Resort je ubytovacia časť - Holiday Village Tatralandia. Je to jedinečný ubytovací komplex svojho druhu na Slovensku. Tvorí ho 155 bungalovov a apartmánov, rozdelených do 10 štýlových osád, ktoré ponúkajú ideálne prostredie na rodinnú aj individuálnu dovolenku počas celého roka. V spojitosti s Aquaparkom Tatralandia a regiónom bohatým na prírodné i kultúrne bohatstvá vzniká komplex, kde si každý nájde niečo pre seba.

Aquapark Tatralandia - Služby: Areál pri vstupe do komplexu zastrešuje recepciu s nepretržitou prevádzkou a prekrytou terasou, stravovanie v reštauráciách Zbojnícka Koliba a U Furmana, Kongresové centrum a minimarket. Navyše v areáli majú hostia k dispozícii parkoviská, informačné centrum, zmenáreň, požičovňu športových potrieb a rôzne športoviská. Okrem iného si v priestoroch recepcie môžete zahrať bowling, air-hockey, stolný futbal, biliard, alebo prežiť nezabudnuteľný zážitok z 5D kina.

Aquapark Tatralandia - Ubytovanie Tatralandia Holiday Resort je plné fantázie... Samostatne stojace bungalovy a apartmány osadené v radovej výstavbe zaujmú svojím ladením všetky vekové skupiny: U poľovníka, Liptovská dedina, Indiánska osada, Rybárska zátoka, Skautský tábor, U vinára, Remeselnícky dvor, Central park, Detský svet, Romantická záhrada Každá z osád je vybavená štýlovými vonkajšími krbmi alebo ohniskami na grilovanie, detskými ihriskami, športoviskami..

Osady - ubytovanie je možné v troch typoch domov rozdelených buď do radovej výstavby – apartmány alebo samostatne stojacich bungalovov. Každá ubytovacia jednotka má k dispozícii spoločenskú miestnosť (niektoré s krbom) so sedením, SAT TV, rádio, telefón, kuchynský kút, sprchu, WC a letnú terasu (niektoré s balkónom).
Ubytovanie je možné v troch typoch domov rozdelených buď do radovej výstavby – apartmány alebo samostatne stojacich bungalovov. Každá ubytovacia jednotka má k dispozícii spoločenskú miestnosť (niektoré s krbom) so sedením, SAT TV, rádio, telefón, kuchynský kút, sprchu, WC a letnú terasu (niektoré s balkónom).

TYP A: 1/4 + 1 apartmán pozostáva zo spálne so štyrmi lôžkami umiestnenej v mezonete a spoločenskej miestnosti s možnosťou ďalšej prístelky.
TYP B: 1/3 + 1 bungalov pozostáva zo spálne s tromi lôžkami a spoločenskej miestnosti s možnosťou prístelky na poschodí.
TYP C: 1/7 + 1 bungalov pozostáva z jednej štvor- a jednej trojlôžkovej spálne umiestnených na nadzemnom podlaží a spoločenskej miestnosti na prízemí. Prístelku je možné pridať v spoločenskej miestnosti.

Liptovská dedina: Najväčšiu osadu tvorí až štrnásť 4-miestnych bungalovov, ako inak – v Liptovskej dedine. Chcete poznať svet našich starých materí, ktorý sa ukrýva za tradičnou liptovskou bránou? Nájdete tu drevené včelíny, drevený rebriňák, kaplnku, zvonicu a studňu. Deti potešia rázovité preliezačky, hojdačky a dokonca i drevený vláčik, ktoré len tak hocikde nenájdete. Nielen na večerné posedenie sú vám k dispozícii lavičky, ohniská na opekanie a gril s altánkom.

Central Park: Pre všetkých, ktorí nechcú zostať stáť stranou a vždy chcú byť v centre diania, je určené ubytovanie v štyridsiatich 4-miestnych apartmánoch. Ponúka zároveň najviac športovísk – od tenisových kurtov, volejbalového a street-balového ihriska, cez stolný tenis až po ruské kolky. Príjemnú atmosféru dotvára záhradná besiedka, záhradný krb a po celej osade rozmiestnené lavičky.

Detský svet: Malých i veľkých určite uchváti tento perfektný lentilkový svet plný radosti a zábavy. Nájdete tu veselé pestrofarebné domčeky so 14 apartmánmi. Kúzelnú náladu navodia nielen rozprávkové domčeky, ale aj najrozličnejšie ihriská, preliezačky a hojdačky. Keď sa dostatočne vybláznite, môžete si v kľude oddýchnuť a posedieť v záhradnom altánku, kde nájdete úkryt pred slniečkom aj v tých najhorúcejších dňoch.

U poľovníka: Pohodlné ubytovanie v zálesáckom štýle ponúka šesť 8-miestnych a šesť 4-miestnych stromovito rozmiestnených bungalovov. Odvážnejší si môžu vyliezť na posed a odtiaľ pozorovať dianie v okolí. Atmosféru poľovačky navodí typické drevené krmítko a senník. Pre hravejších sú pripravené rôzne atrakcie, zhotovené takisto z dreva: preskakovačky, kladina, vratký mostík, či hojdačka. Pre milovníkov športu spod vysokých sietí práve v osade U poľovníka nájdete volejbalové ihrisko. Po rušnom dni určite každému dobre padne posedieť si a zrelaxovať pri kozube.

Indiánska osada: Vstupná brána s totemami vás vovedie do kruhu šiestich 4-miestnych bungalovov v indiánskom štýle. V strede si veľké „bledé tváre“ môžu vyfajčiť fajku mieru a posedieť vo veľkom pohodlnom vigvame a ich ratolesti majú pripravený menší vigvam s výhľadom na tri stojace totemy. Aj Winnetou by závidel!

Rybárska osada: Milovníci cestovania, moreplavci, dobrodruhovia a piráti môžu svoje hlavy skloniť v siedmych 4-miestnych rybárskych chalupách, kým sa vydajú na ďalšiu dobrodružnú cestu. Tí, ktorí už od detstva snívajú o dobrodružstve na otvorenom mori, môžu rozohrať svoj imaginárny boj s pirátmi na palube škunera v strede osady. Malí námorníci si po boji oddýchnu na preliezkach a hojdačkách. Skúsenejší morskí vlci ich môžu pokojne sledovať z dreveného altánku. Ak máte po ťažkom dni chuť na grilovanú rybu či opekané mäso, k dispozícii je otvorené ohnisko i vonkajší gril.

Skautský tábor: Aj tí, ktorí sa riadia pravidlami skautingu si v Holiday Village Tatralandia prídu na svoje. Ubytujú vás dve do štvorca usporiadané osady a vstupné brány s vlajkami tej ktorej osady. Nový deň môžu návštevníci privítať napríklad vztyčovaním oddielovej vlajky uprostred štvorcového námestíčka. Potom si otestujú svoju zručnosť, obratnosť a silu na balans mostíku, stenopreliezke, rukoliezke, bradlách, kombizostave a skok sem skok tam. Na regulárnosť pretekov dohliadne hlavný skaut z rozhodcovskej posiedky. Rýchlosť a športového ducha preverí turnaj v stolnom tenise doplnený rôznymi disciplínami na detských ihriskách. Víťazov vyhlásia večer pri táborovom ohni.

Remeselnícky dvor: Vychutnajte si pohodlné ubytovanie v piatich 4 - miestnych a v šiestich 8 - miestnych bungalovoch. Remeselnícky ráz osade dodávajú typické remeselnícke náradia debnárov, šindliarov, korytárov, hrnčiarov, debnárov, kováčov, obuvníkov, olejkárov, pekárov či košíkarov. Staňte sa aspoň na chvíľu jedným z nich. Pre najmenších nezbedníkov sú priamo pri bungalovoch pripravené drevené preliezky, hojdačky a pieskoviská, kde sa môžu dosýtosti vyšantiť. Rodičia určite ocenia vonkajšie posedenia a lavičky, odkiaľ môžu svoje ratolesti nerušene pozorovať.

Romantická záhrada: Nielen pre romantické povahy či zaľúbené páry je určená osada, ktorej výnimočnosť si všimnete hneď na prvý pohľad. Tvorí ju 17 apartmánov, ktoré vám ponúknu maximálne pohodlie a pokoj. Po prekročení vstupnej drevenej brány zabudnete na každodennú realitu a naplno si budete užívať svoje voľné chvíle. Očaria vás romantické farby na fasádach apartmánov, množstvo drevených preliezok, hojdačiek a pieskovisko. Posedenie pri otvorenom krbe či v drevenom altánku so svojimi najbližšími alebo novými priateľmi v pohodovej atmosfére bude na dlhý čas príjemnou spomienkou na vašu dovolenku.

U vinára: Vychutnajte si pohár dobrého vínka a nechajte sa uniesť príjemnou a pokojnou atmosférou vinohradníckej osady. Ponúkame vám príjemné a pohodlné ubytovanie vo ôsmych 4-miestnych bungalovoch, kde prežijete svoju najlepšiu dovolenku. Osobitý ráz tejto osade dodávajú nápadité maľby na fasádach bungalovov. A nezabúda sa ani na najmenších - drevené preliezky a hojdačky zaručujú skvelú zábavu. Nielen na večerné posedenia sú pre vás k dispozícii lavičky, vonkajšie sedenia a terasy či otvorené ohniská.

Gazdovský dvor: V Holiday Village Tatralandia si nájdu svoj kútik aj všetci priaznivci a obdivovatelia zvieratiek. Zamestnanci nášho ranča, Vám radi predvedú ukážky základnej starostlivosti o všetky zvieratká, ktoré u nás môžete nielen vidieť, ale aj dotknúť sa ich a Tí odvážnejší ich môžu aj nakŕmiť viazaničkou sena alebo zrnom.
Na všetkých milovníkov zvierat na našom ranči čakajú kamerúnske kozičky – Uhlík a Karamelka, lama krotká - Diego, prasiatka, kačky, husi, barančeky, králiky ale aj somárik Mišo. Nájdete tu rôzne druhy holubov a samozrejme, nesmie chýbať ani najlepší priateľ človeka – pes, ktorý celý ranč vzorne stráži. Najväčším lákadlom pre mnohých návštevníkov určite bude bažant poľný - Hubert, ktorého máte možnosť vidieť v plnej kráse. Ak počas Vašej dovolenky zatúžite po prírode v inom zmysle slova, príďte sa pozrieť na náš ranč – v zadnej časti ubytovacieho komplexu, za Romantickou záhradou - a spolu so zvieratkami ulahodíme Vašej duši.

Mimo letnej sezóny je prevádzka ranču obmedzená.

Typy pokojů
3 lůžkový4 lůžkovýapartmánbungalovhandicap
539090652

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, kabelová televizia, pripojenie internetu, sat, plně zařízená kuchyně, společná plně zařízená kuchyně, detská postieľka k dispozícii, Krb, umývadlo na izbe

Základní informace: bezbariérový prístup, izbový servis, sekretárske služby, zmenáreň, Informační služba, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, vonkajšia terasa, reštaurácia

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 625

Popis okolí: Nachádza sa v regióne Liptov. V tejto oblasti je množstvo kultúrnych pamiatok a charakteristická je svojráznou ľudovou architektúrou a folklórom. Liptov obklopujú najväčšie hory na Slovensku –Vysoké a Nízke Tatry, Veľká a Malá Fatra, Chočské vrchy.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2 km)

Vlaková zastávka název: (2 km)

Letiště název: Poprad (55 km)

Autobusové nádraží název: (2 km)


Vlakové nádraží název: (2 km)

Zastávka MDH: (500 m)

Obchod: (10 m)

Termální lázně: (10 m)

Zastávka skibus: 30 m

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Keltský saunový svet je jedinečný komplex 16 parných, vodných a masážnych kúpeľov, sáun a procedúr. Dokáže aktivovať všetky ľudské zmysly a takýmto spôsobom zregenerovať i uvoľniť celé telo. Len saunový svet prináša potešenie z vody (hydroterapia), povznášajúcich vôní (aromaterapia), hudby (muzikoterapia) a tepla – to všetko pre upevnenie zdravia a krásy.

Saunový svet nájdete na prízemí v budove Aquaparku Tatralandia. Vyberte si niektorú z procedúr:
• OBETNÁ SVÄTYŇA - bylinková aromaterapia
• JAZERO PREDKOV - perličková masáž nôh
• LIPTOVSKÁ SAUNA - suchá sauna
• SOĽNÁ SAUNA - soľná inhalácia
• PARNÝ KOTOL - parná inhalácia
• ZLATÁ ŠTÔLŇA – tepidárium
• KELTSKÁ SAUNA – sanárium
• HVIEZDNY KÚPEĽ – whirlpool
• OHEŇ A ĽAD - vodná cesta
• VODA ŽIVOTA - pitná voda
• TATRANSKÝ ĽAD – ľadopád
• ĽADOVÝ SKOK - ochladzovací bazén
• TUATHA – tepidárium
• BÚRKA BOHOV - masážna sprcha
• LETNÝ DÁŽĎ - masážna sprcha
• ĽADOVÉ VEDRO – ochladzovací prúd vody

Pobyt v saune, vodných, parných a masážnych kúpeľoch je prameňom mladosti. Spočíva v striedaní pobytu v horúcom a studenom prostredí a následnom ochladení v studenej vode. Má predovšetkým výborný preventívny účinok. Proces a sústavne realizovaný program regenerácie a saunovania sa v krátkom čase prejaví vytvorením odolnosti predovšetkým proti viróznym infekciám dýchacích ciest, uvoľňuje telo a dušu, nervové napätie, prináša psychickú a fyzickú relaxáciu a prispieva k zhromaždeniu síl. Len sauna dokáže priniesť telo i dušu do harmonického a rovnovážneho stavu.

Jednotlivé procedúry saunového sveta sa absolvujú bez plaviek (pri návšteve budete mať k dispozícii naše balneo plachty).

Nechoďte do saunového sveta nalačno, ale ani príliš nasýtený a tekutiny dopĺňajte i počas procedúr (naša „Voda života“ je vám k dispozícii). Striedajte horúce a studené procedúry, po každej horúcej procedúre sa dôkladne ochlaďte. Neodporúča sa navštíviť saunový svet ľuďom so strachom z uzavretého priestoru, ľuďom trpiacim chronickými ochoreniami, so srdcovou chorobou, náchylných na krvácanie.

OBETNÁ SVÄTYŇA - Bylinková aromaterapia: Vychutnajte si liečivé účinky brezy, borovice alebo smreku na vlastnom tele. Stačí zavrieť oči, uvoľniť sa a pocítite, ako do vás vniká sila prírody. Ako čo najlepšie využiť výrazné liečivé pôsobenie? Inhalujete nosom spočiatku plytko, neskôr dýchanie prehlbujte. Dovoľte vôni liečivých rastlín odparujúcich sa z dobových nádob postupne prenikať do svojho vnútra a nechajte ich pôsobiť blahodarne uzdravujúco. Stačí sa už len nadýchnuť pre pocit znovuzrodenia.
Účinky: Pri inhalácii týchto zázračných vôni, ktoré prejdú vašim telom, určite pocítite ich priaznivé liečivé účinky. Breza prečistí vaše ľadviny a zároveň posilní obranyschopnosť organizmu. Borovica svojím antiseptickým účinkom prelieči vaše ťažkosti horných dýchacích ciest, pomôže predísť chrípke, angíne a zápalom močových ciest. Smrek svojím liečebným účinkom napomáha hlavne pri chorobách močového a dýchacieho systému, rozpúšťa žlčové kamene a využíva sa pri liečbe chrípky a reumy. Doba pobytu: 30 min, Teplota: 38 °C, Vlhkosť: 50 - 60 %

JAZERO PREDKOV - Perličková masáž nôh: Dokonalé prekrvenie uvoľní nohy, zatiaľ čo meditácia pri nevtieravej relaxačnej hudbe vás zbaví každodenných starostí a problémov. Usaďte sa a nechajte pôsobiť bublinky, ktoré vám pomôžu k dokonalej relaxácii.
Účinky: Perličkový kúpeľ je prospešný pre svalovú relaxáciu a uvoľnenie celého pohybového aparátu. Doba pobytu: 15 min, Teplota: 37 °C, Vlhkosť: 80 %

LIPTOVSKÁ SAUNA - Suchá (fínska) sauna: Len niekoľko kilometrov od saunového sveta je prastaré obetisko Keltov. Práve oni nám zanechali odkaz o dobrých škriatkoch, ktorí sa v saunách starajú, aby telá saunujúcich pookriali telesne aj duševne. V našej liptovskej saune je účinok klasického saunovania navyše obohatený o minerály tatranských skál, ktoré sa po navlhčení uvoľňujú do ovzdušia a blahodarne pôsobia na dýchacie cesty. Využite tento ideálny spôsob dokonalej očisty organizmu.
Účinky: Pri pobyte v saune a následnom ochladení organizmu dochádza k stimulácii imunitného systému a zvýšeniu počtu červených a bielych krviniek.
Doba pobytu: 15 minút, Teplota: 105 °C, Vlhkosť: 20 %

SOĽNÁ SAUNA - Soľná inhalácia: Soľ nad zlato - mnohí z vás si povedia, že je to len rozprávka. U nás však soľ znamená zdravie, ktoré sa zlatom vyvážiť nedá. Soľ má priaznivé účinky hlavne na pokožku. Zabezpečuje jej prirodzený peeling a celkové prekrvenie. Inhalácia soľných výparov je vhodná pri alergiách, nádche a všetkých ochoreniach dýchacích ciest, je vhodná i na detoxikáciu organizmu. Uvoľnite sa a nechajte pôsobiť soľné výpary, príjemnú relaxačnú hudbu na vaše zmysly.
Účinky: Soľná terapia blahodarne pôsobí na celkové prekrvenie pokožky a napomáha pri ochoreniach horných dýchacích ciest a na detoxikáciu organizmu.
Doba pobytu: 15 minút, Teplota: 45 °C, Vlhkosť: 100 %

PARNÝ KOTOL - Parná inhalácia: Zabaľte sa do úžasných vôní eukalyptu, mentolu alebo pepermintu, ktoré vám ponúknu vytúžené zdravie. Parná sauna s prírodnými očistnými esenciami výrazne prispieva k posilneniu imunity, odbúrava stres a spevňuje pokožku. Pôsobí priamo na rozšírenie ciev. I vaše nohy si oddýchnu v príjemnom slanom kúpeli. Zostáva len privrieť oči a vyskúšať blahodarné účinky.
Účinky: Pobyt v tejto časti saunového sveta má za následok výrazné a účinné otváranie pórov a tým vylučovanie metabolitov a toxických látok z krvi a tukového tkaniva cez potné žľazy. Doba pobytu: 15-20 minút, Teplota: 42 - 50 °C, Vlhkosť: 100 %

ZLATÁ ŠTÔLŇA - Tepidárium: Zahaľte sa do povznášajúcich pocitov a nechajte sa niesť ďaleko až do ríše snenia, kde ožijú všetky vaše skryté predstavy. Tepidáriu s relaxačnou hudbou ponúka dostatočný čas a priestor na rozlet vašich myšlienok. Stres tu nemá miesto. Účinky: Príjemný relax v tajuplnom priestore určite dodá energiu vášmu telu a odbúra tým stres. Doba pobytu: 20 min, Teplota: 37 °C, Vlhkosť: 50 %

KELTSKÁ SAUNA - Sanárium: K potešeniu zo sauny a k vášmu pocitu pohody patrí viac ako len správna klíma. To čo prospeje Vášmu organizmu a pomôže načerpať stratené sily je pobyt v sanáriu. Práve tu sa stretáva 5 rôznych foriem saunovania a len vy sa rozhodnete, čo je vám príjemné - tak ako sa rozhodujete, či ísť do hôr, k moru, na juh alebo na ďaleký sever. Účinky: Pobyt v sanáriu zregeneruje organizmus, zlepší odolnosť organizmu voči stresom, prechladnutiu a celkovo prekrví pokožku.
Doba pobytu: 15 minút, Teplota: 48 - 60 °C, Vlhkosť: 60 %

HVIEZDNY KÚPEĽ - Whirlpool - vírivka: Objavte tajomstvo malých bubliniek, ktoré pohladia každý centimeter vašej pokožky. Takouto mikromasážou dochádza k lepšiemu prekrveniu a celkovej svalovej relaxácii organizmu. Zostáva len ponoriť sa a dopriať si tento pôžitok. Účinky: Tento kúpeľ uvoľní celé pohybové ústrojenstvo a je prospešný pre svalovú regeneráciu a prekrvenie pokožky. Doba pobytu: 10 minút, Teplota: 37 °C

OHEŇ A ĽAD - Vodná cesta: Odhodlajte sa vstúpiť na cestu plnú prekvapení. Poprechádzajte sa niekoľkokrát dookola a nechajte pôsobiť chlad a teplo na váš organizmus. Striedavo teplá a chladná voda prekrví vaše dolné končatiny a stimuluje krvný obeh. Stačí len vkročiť. Dná bazénikov tvorené kamienkami, zároveň vymasírujú Vaše nohy. Účinky: Prekrví vaše dolné končatiny, stimuluje krvný obeh a reflexne zúži mozgové cievy. Doba pobytu: 3 okruhy, Teplota: 12 °C / 38 °C

VODA ŽIVOTA - Pitná voda: Prameň je miestom, kde môžete doplniť stratené tekutiny a zachovávať si tak rovnováhu v organizme. Tu zacítite silu čistej vody, jej chuť a blahodarné účinky na vaše telo. Účinky: Po horúcich procedúrach dopĺňa stratené množstvo tekutín v organizme, čím zachováva rovnováhu organizmu. Teplota: 12 °C

TATRANSKÝ ĽAD - Ľadopád: Rozhorúčený organizmus rýchlo schladí ľadová drť v studni. Budete cítiť, ako sa vám roztápa na tele a mení sa na vodu, z ktorej vznikol. Mrazivá krása má priaznivé účinky aj na váš krvný obeh a znižuje tepovú frekvenciu. Účinky: Pri ochladení organizmu dochádza k masívnej stimulácii imunitného systému, zvýšeniu počtu červených a bielych krviniek s účinkami na váš krvný obeh.


ĽADOVÝ SKOK - Ochladzovací bazén: Ak túžite zjemniť oheň vášho tela, naberte odvahu a ponorte sa do ľadovej vody a vychutnajte si bozk ľadovej kráľovnej. Okrem sily, ktorá vami prejde, pocítite aj prekrvenie každej časti vášho tela. Pre tých z vás, ktorý nemajú odvahu ponoriť sa do ľadového bazénu je pripravené ľadové vedro. Účinky: Posilňuje imunitný systém, otužovanie tela prispieva k jeho prekrveniu. Teplota: 9-12 °C

TUATHA - Tepidárium: Ideálne miesto na odpočinok pri relaxačnej hudbe. Dajte myšlienkam priestor a nechajte ich voľne plynúť… Účinky: Uvoľňujúca atmosféra vám umožní zabudnúť na každodenné starosti. Doba pobytu 20 min. Teplota: 37 °C, Vlhkosť 60 %

BÚRKA BOHOV - Masážna sprcha: Uvoľňujúci a osviežujúci je prúd vody, ktorý vás príjemne pohladí i prekrví pokožku. Centimeter po centimetri vymasíruje celé vaše telo.
Účinky: Celkové prekrvenie pokožky, ktoré stimuluje krvný obeh. Okrem iného blahodarne pôsobí aj proti celulitíde. Teplota: 12 / 25 / 35 °C

LETNÝ DÁŽĎ - Masážna sprcha: Vychutnajte si svieže dotyky kvapiek letného dažďa. Ich sila a energia povzbudí celé telo a osvieži vášho ducha, presne ako náhodná letná prehánka. Účinky: Masážna sprcha má uvoľňujúci a relaxačný účinok. Je vhodná pri fyzickej i psychickej záťaži organizmu. Teplota: 12 / 25 / 35 °C

ĽADOVÉ VEDRO - Ochladzovací prúd: Každý otužilec vyskúšajúc silu mrazivého dotyku ľadových kvapiek určite odhalí ten neopísateľný pocit, ktorý ponúka tento spôsob ochladenia. Účinky: Masívna stimulácia imunitného systému.

Lázeňské služby: Termálné kupalisko

Stravovanie:


Restaurace popis: GASTRO: V Holiday Village Tatralandia máte možnosť stravovania v 2 štýlovo zariadených reštauráciách.

Každý správny gurmán si určite príde na svoje v novootvorenej štýlovej reštaurácii U Furmana. Vstúpte, nechajte sa zlákať podmanivou atmosférou našich predkov a vychutnajte si chutné jedlá servírované netradičným spôsobom.

Zbojnícka koliba je vyhotovená na motívy liptovskej dediny s terasou. Pestrý výber jedál, doplnený bohatou ponukou alkoholických i nealkoholických nápojov, si môžete vychutnať napríklad pod richtárovou či krčmárovou strechou. Ubytovaným hosťom tu naservírujeme stravu podľa požiadaviek - od samostatných raňajok až po plnú penziu.

Príjemne strávené chvíle si môžete stráviť v lobby bare, v priestoroch recepcie Holiday Village Tatralandia. Doprajte si osvieženie pri check-in, check-out a počas pobytu u nás.

Restaurace: Zbojnícka Koliba (počet míst 200)

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Bowling, Stolní tenis, Sportovná hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Bazén venkovní, Bazén venkovní vyhřívaný, Bazén krytý, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Plážový volejbal, Billiard, Golfový trenažér, Stredisko zimných sportov, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool
Objavte čaro relaxu a vychutnajte si našu pestrú ponuku masáží, kúpeľov, zábalov a iných relaxačných aj liečebných procedúr. V tomto úžasnom svete načerpáte novú energiu a vychutnáte si naplno oddych. Nájdite si trošku času, ktorý venujete len sebe...

Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Bezbariérový přístup, TV, Video , CD přehrávač, Dataprojektor, Předváděcí molo, Připojeni internetu, Řečnický pult, Ozvučení, DVD přehrávač, PC, Šatna, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Kongresové centrum: K dispozícii máte kongresovú miestnosť s kapacitou až do 420 miest s možnosťou jej variabilného rozdelenia zvukotesnou stenou na 3 samostatné sály s kapacitou 50-150 miest. Typ sedenia a technické vybavenie zabezpečíme podľa špecifikácie klienta.

Maximálny počet miest na sedenie v kongresovej miestnosti podľa jednotlivých typov sedenia je:

• kino sedenie – 420 miest
• školské sedenie – 328 miest
• U sedenie – 234 miest
• neštandardné sedenie

Kongresové priestory je možné vybaviť:
• ozvučenie - mixážny pult, mikrofóny, CD prehrávač, zosilňovač
• projekčné plátno
• rečnícky pult
• dataprojektor ASK
• televízor 72“
• video a DVD prehrávač
• notebook
• flipchart, sada papiera, fixy

Podľa požiadavky zaistíme: technický personál, moderátora, hostesky, animátora aj rozmanitý doplnkový program.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 150)kongresový sál č. 2 (počet míst 120)kongresový sál č. 3 (počet míst 50)

Cenník ubytovania:


Datumpřistýlka
13.3-20.410
4.4-30.510
1.6-30.616
1.7-29.816
30.8-22.1216

Datumchatachatachata
13.3-20.490 (APARTMÁN TYP A (4+1)100 (BUNGALOV TYP B (3+1)150 (BUNGALOV TYP B (3+1)
4.4-30.590100150
1.6-30.684 - 12890 - 132140 - 210
1.7-29.8104 - 148108 - 156182 - 245
30.8-22.12114118192

Měna: EUR

Cena polopenze: 14
Cena plné penze: 22
Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Cena ubytovania so vstupom do AQUAPARKU (od 3 nocí a viac) - 10 €, Cena zahŕňa 20% DPH. Zmena cien a zliav vyhradená, cena dohodou. Konkrétna výška vernostného bonusu bude každému klientovi oznámená pri kalkulácii ubytovania. UBYTOVANÝ HOSŤ ZÍSKA: • raňajky (v prípade pobytu bez raňajok bude odpočítaná cena 3 € za osobu a deň) • 20 % zľavu na vstup doKeltského saunového sveta v Aquaparku Tatralandia • pripojenie na internet ZADARMO – vlastné PC (možnosť pripojenia WiFi) • Uhradenú pobytovú taxu • Parkovacie miesto • Animačný program (počas letnej sezóny). V cene nie je zahrnuté: • zdravotné poistenie • vratná kaucia za inventár na ubytovacej jednotke • ostatné stravovanie • V HVT paltí zákaz ubytovania sa so zvieratami! • DOPLATOK za ubytovanie s krbom – 9 € /1 deň

Fotogaléria (33):


AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMRAQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMRAQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com