sdílet Alpenhof hotel na Facebooku
Alpenhof hotel česká verze  Alpenhof hotel slovenská verzia  Alpenhof hotel english version  Alpenhof hotel deutsch version

Alpenhof hotel Steinhaus am Semmering, Steinhaus am Semmering ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Alpenhof hotel Steinhaus am Semmering - Am Alpenhof Alpy - hotel v Alpách - lyžovanie Stuhleck hotel Alpenhof...

Alpenhof hotel Steinhaus am Semmering Vám ponúka lyžovanie, ubytovanie a nevšedné zážitky v alpskom stredisku Semmering. Veľkorysé zázemie tohto hotela v Alpách veľmi dobre charakterizuje už rozsiahla vstupná hala s krbom. Pre váš odpočinok a relaxáciu je pripravený bazén, sauna. V zime je samozrejmosťou lyžiareň, v letných mesiacoch je veľmi obľúbená krytá i otvorená terasa.

Lyžovanie v Alpách, Stuhleck - Lyžovanie v Alpách - lyžovanie Stuhleck, Spital am Semmering: Stuhleck je jedným z najlepšie dostupných alpských lyžiarskych areálov - len 225 km od Brna! Stuhleck, Spital am Semmering (700 - 1640 m nm) aneb raj lyžiarov. Stuhleck je 2. najvyššou horou na východnom okraji Álp, meria 1782 ma zaraďuje túto oblasť medzi najväčšie východného Rakúska. Pre lyžiarov je tu nová 6-sedačková i moderný 4-sedačková lanovka, vrátane 6 vlekov. Celkovo je tu 24 km zjazdoviek, ktoré sú perfektne upravované, nechýba tu ani najmodernejší dosněžovací systém. Niektorí radi ocenia nočné lyžovanie na osvetlenej zjazdovke, ktorá je napojená na snowboardový Funpark. Areál určite nadchne aj rodiny s deťmi, na ktoré tu čaká veľmi obľúbená dráha Snowtubing, 5 km dlhá prírodná sánkarská dráha a hneď vedľa lyžiarskej školy Spital sa nachádza vlek pre najmenších: čarovný koberec "Detský svet Semmiho" o dĺžke 54 metrov, ktorého používanie je bezplatné!

Alpenhof hotel Steinhaus am Semmering - pre vodiča: Každý vodič ocení príchod pred hotel umožňujúci dostatočný komfort pre vyloženie batožiny, bicyklov či lyží a potom parkovanie, ktoré je pre hotelových hostí zdarma. Máme tu pre Vás zmiešaný personal - Rakúšania, Česi a Slovenka, ponúkame rakúsku či internacionálnu kuchynu. Hotel Alpenhof je veľmi blízko Brnu, Bratislave i dostupný z Maďarska.

Alpenhof hotel Steinhaus am Semmering - Ubytovanie v Alpách: Ponúkame ubytovanie v Alpách v jedno až štvorlôžkových izbách. Máme pre Vás ubytovanie v izbách o celkovom počte 126 komfortných lôžok: 47 dvojposteľových izieb, pre ubytovanie celej rodiny 7 rodinných izieb, 2 jednolôžkové izby luxusné ubytovanie v 4 štvorlôžkových apartmánoch s obývacou izbou, spálňou a kuchynskou linkou. Vybavenie izby: kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, TV / SAT, telefón. Izby v 1. a 2. podlaží disponujú balkónom. Všetky izby sú nefajčiarske.

Alpenhof hotel Steinhaus am Semmering - Vybavenie hotela: Veľkorysé vybavenie hotela charakterizuje veľmi dobre už rozsiahla vstupná hala s krbom. Pre chvíle odpočinku či relaxácie je pripravený bazén, herňa, sauna. V zime využijete lyžiareň, v letných mesiacoch je veľmi obľúbená krytá i otvorená terasa.

Alpenhof hotel Steinhaus am Semmering - Relax centrum: Relax centrum hotela Alpenhof ponúka svojim hosťom bazén, fínsku suchú saunu, infra saunu, vodné masážne box, alebo herňu s dvoma biliardy šípkami a stolným futbalom. Dva stoly pre stolný tenis sú pripravené v športovej miestnosti. Celkom iste oceníte aj príchod pred hotel, máte tak umožnený dostatočný komfort pre vyloženie batožiny, bicyklov či lyží a potom parkovanie, ktoré je pre hotelových hostí zdarma. Ak sa Vám nezdá počasie, potrebujete si oddýchnuť alebo len máte chvíľu voľna a hľadáte možnosť zábavy, nemusíte pohodlie hotela vôbec opustiť.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
564

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, sat

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, parkovacia plocha v areáli, WI-FI

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Alpenhof hotel - Gastronómia: Máme tu pre Vás česky hovoriaci personál aj českú kuchyňu. Vynikajúca kuchyňa hotela Alpenhof zabezpečuje stravovanie v dvoch reštauráciách, v ktorých vám ponúkame polpenziu alebo plnú penziu. Menšie reštaurácia má kapacitu 60 miest. Väčšia reštaurácia disponuje 83 miestami.

Priestor väčšie reštaurácie sa dá navyše rozdeliť na dva menšie salóniky a sálu a vytvoriť tak zázemie pre individuálne programy jednotlivých skupín. Súčasťou menšie reštaurácie je herňa, väčšia má k dispozícii bohato zásobený hotelový bar.
K vonkajšiemu posedenie nabáda terasa s možnosťou grilovania a ražnenie. Radi pre Vás usporiadame oslavy, rauty, firemné večierky, či svadobné hostiny.

Restaurace: (počet míst 60)

Restaurace: (počet míst 83)

Služby:



Sportovní možnosti:
Lyžiarska škola, Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Stredisko letných sportov
Lyžovanie v Alpách, Stuhleck - Lyžovanie v Alpách - lyžovanie Stuhleck, Spital am Semmering: Stuhleck je jedným z najlepšie dostupných alpských lyžiarskych areálov - iba 225 km od Brna! Stuhleck, Spital am Semmering (700 - 1640 m n. M.) Aneb raj lyžiarov. Stuhleck je 2. najvyššou horou na východnom okraji Álp, meria 1782 m a radí túto oblasť medzi najväčšie východného Rakúska. Pre lyžiarov je tu nová 6-sedačková i moderný 4-sedačková lanovka, vrátane 6 vlekov. Celkovo je tu 24 km zjazdoviek, ktoré sú perfektne upravované, nechýba tu ani najmodernejší dosněžovací systém. Niektorí radi ocenia nočné lyžovanie na osvetlenej zjazdovke, ktorá je napojená na snowboardový Funpark. Areál určite nadchne aj rodiny s deťmi, na ktoré tu čaká veľmi obľúbená dráha Snowtubing, 5 km dlhá prírodná sánkarská dráha a hneď vedľa lyžiarskej školy Spital sa nachádza vlek pre najmenších: čarovný koberec "Detský svet Semmiho" s dĺžkou 54 metrov, ktorého používanie je bezplatné!

Lyžovanie v Alpách - Hora Semmering: Dozaista právom nazývaná čarovnú horou, pretože sa tu nachádza 14 km kúzelných zjazdoviek pre rodiny aj športovcov (zjazdovky sú upravené pre nároky Svetového pohára, ktorý sa tu konal), kúzelný bar: ÜberDrüber-Après-ski, sánkarská dráha, funpark pre lyžiarov a snowboardistov.

A ani tu nechýbajú moderné vleky, najmodernejší dosněžovací systém a novo osvetlenia na 7 MEGA-nočných zjazdovkách podľa nárokov Svetového pohára, ktoré noc premení v deň. Túto lyžiarkou idylku dokresľujú fantastické stavby, kúzelné svetelné efekty, sférické zvuky. Zvukové stanice rozprávajú napínavé čarodejníkove príbehy O Siebensteinovi a o Drakovi chrlícím oheň vo dne aj v noci.

Alpenhof hotel - Firemné akcie, firemné školenia: Hotel Alpenhof ponúka aj zázemie pre súkromné ​​a firemné akcie, oslavy, školenia, semináre a ďalšie spoločenské a obchodné aktivity. Nielen manažment, ale aj zamestnanci alebo obchodní partneri určite ocenia spojiť príjemné s užitočným (napr. Kombináciou firemné akcie a športu, relaxácie a prezentácia súčasných noviniek). V hoteli je k dispozícii veľká učebňa s kapacitou 100 miest v divadelnom usporiadaní alebo 70 miest v konferenčnom usporiadaní pre firemné akcie, firemné semináre, školenia alebo prezentácie. Viacúčelová sála: Navyše je možné využiť viacúčelová sála so zázemím pre gymnastiku, strečing, jogu, a ďalšie športové či relaxačné aktivity. Súkromné ​​i firemné akcie v malej učebni.

Malá učebňa ponúka pre firemné akcie kapacitu 60 miest v divadelnom usporiadaní alebo 30 miest v konferenčnom usporiadaní. U učební je k dispozícii veľká zastrešená terasa a menšia otvorená terasa na posedenie a odpočinku.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 100)kongresový sál č. 2 (počet míst 100)kongresový sál č. 3 (počet míst 60)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
2.1-28.1283126155 (Senior suite 2 osoby/ person)265 (Apartmá 4 osoby/person)
28.12-2.1170194198325


Měna: EUR

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Minimálna dĺžka víkendového pobytu je dve noci. V prípade záujmu o jeho zkrátení sa obráťte, prosím, na rezervačné oddelenie. Hoteloví hostia majú parkovanie a vstup do bazénuZDARMA. Hotelový skibus je k dispozícii mimo utorok a piatok od 8:30 - 10:30 a 15:00 - 17:00 ZADARMO. Deti: 0 - 5 rokov: zadarmo bez nároku na služby / 5 - 12 rokov: 50% zľava v izbe rodičov / 3 - 18 rokov: 30% zľava v izbe rodičov

Fotogaléria (12):


Alpenhof hotelAlpenhof hotelAlpenhof hotel
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com