sdílet City Hotel na Facebooku
City Hotel česká verze  City Hotel slovenská verzia  City Hotel english version  City Hotel deutsch version

City Hotel Brno, Brno ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


CITY hotel ubytovanie Brno - ubytovanie v Brne ...


City Hotel Brno - pohodlné ubytování v Brně !  Kdyz si odpočinout po namáhavé potřebujete ceste - City Hotel Brno .

City Hotel Brno na sobě nachází Křižovatce významných komunikací - dálnice D1 , D2silnice R52 směrem na Vídeň . AT Už kamarád namířeno do Prahy , do Bratislavy , do Vídně , AT Už Jen projíždíte Nebo Chcete navštívit Brno mA na Vas City Hotel Brno nabídku levného ubytování i doplňkových Služeb .

City Hotel Brno nabízí 70 pokoju v tříhvězdičkovém standardu , snídaňovou Restauraci , Kongresový sál za Padesát Az osmdesát osôb , Vlastní parkování v areálu Hotelu , WiFi společných prostorách ZDARMA jsem .
Odpočiňte si na silnici.

City Hotel v Brně ideálním místem někdy za Hosty Na pracovních cestách , na obchodní klientelu , turisty , firemní klienty , mensi firemníakce Konferenční , za ubytování Rodin s dětmi , jednotlivce i pro skupiny na , které shánějí levné ubytování v Brně .

Strategická POLOHA Hotelu výpadovce na na VE směru Vídeň , Primo u rychlostní komunikace R52 zajišťuje hostům výbornou VOLNÉ . Z City hotel Brno sobě snadno dostanete k veletržnímu areálu BVV na Grand Prix , do historického Centra Brna , do nákupního Centra Olympia , Futurum a Vaňkovka pivo i Na dalsi Zajímavá mista v. okoli .

Kompletní Nabídka služeb City Hotel Brno :
o 70 pokoju jsem standardu 3 *
o Kongresový sál 50-80 za osôb
o snídaňová restaurace
O posilovna primo v Hotelu
o pripojení k internetu ZDARMA
o Hlídané parkoviste s kapacitou 39 Salónek

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový
104515

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, Klimatizace pokojů, TV, telefon, kabelová televizia, pripojenie internetu, spoločná plne zariadená kuchyňa, fén

Základní informace: výťah, sekretárske služby, Informační služba, lékařská služba v dosahu, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, uzamykateľné parkovisko, strážené parkovisko, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, reštaurácia

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí: Brno je centrom južnej Moravy a krajské mesto Juhomoravského kraja . S takmer 400 000 obyvateľmi je po Prahe druhým najväčším mestom Českej republiky.

Leží v nadmorskej výške 190 až 479m a svojou rozlohou dosahuje 230,22 km2 .
Brno je centrom súdnej moci Slovenskej republiky , ktorá je tým aj geograficky oddelená od moci výkonnej a zákonodarnej . Sídli tu Ústavný súd , Najvyšší súd , Najvyšší správny súd a Generálna prokuratúra . Svoje sídlo má v Brne aj ombudsman .

Medzi ďalšie celoštátne inštitúcie sa sídlami v Brne patrí úrad Verejného ochrancu práv , Úrad pre ochranu hospodárskej súťaže , Úrad pre medzinárodnoprávnu ochranu detí , Štátna poľnohospodárska a potravinárska inšpekcia , Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky , Ústav pre štátnu kontrolu veterinárnych biopreparátov a liečiv , Vinársky fond a niektoré profesijné komory .
Brno je univerzitným mestom . V Brne pôsobí jedna štátna , päť verejných vysokých škôl sa dvadsaťsedem fakultami a šesť súkromných vysokých škôl . Počet študentov presahuje 80 tisíc .

Brno je centrom vedy , výskumu a inovácií . Vďaka ideálnej polohe v strede Európy a širokej škále ubytovacích zariadení je Brno vyhľadávanou destináciou ako pre veľtržné a kongresovú turistiku , tak aj pre firemné akcie . Viac informácií a katalóg kongresových možností a incentívnych programov v Brne a na Južnej . Brno je hlavným mestom veľtrhov . V nádhernom areáli brnenského výstaviska organizujú Veletrhy Brno , as viac než päťdesiat veľtrhov v mnohých rôznych odboroch , od strojárstva a stavebníctva cez módu až k cestovaniu . V Brne pôsobí množstvo divadiel , múzeí , galérií , klubov a právom je v rámci celej Českej republiky vnímané ako mesto kultúry .

Doporučená trasa bus: Brno hl. nádraží, tramvaj č. 2 směr Modřice, zastávka Modřická cihelna

Doporučená trasa auto: Brno – směr Vídeň, exit OC Futurum, Tesco, příjezd podél dálnice

Dostupnost střediska:


Centrum název: (7 km)

Vlaková zastávka název: (7 km)

Letiště název: (17 km)

Autobusové nádraží název: (7 km)


Vlakové nádraží název: (7 km)

Zastávka MDH: (200 m)

Zastávka tramvaj: (100 m)

Termální lázně: (10 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotelová reštaurácia City Hotel Brno sa nachádza na konci hotelovej haly. Pre hotelových hostí je otvorená každý deň. Raňajky podávame od 7.00 do 10.00 hod.Omlouváme sa hotelovým hosťom, po dobu rekonštrukcie hotela budeme poskytovať predovšetkým raňajky. Ďakujeme za pochopenie.

Služby:



Sportovní možnosti:
Fittness, Cyklotrasy

Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Laserové ukazovátko, Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno

Hľadáte konferenčnů sála alebo rokovací salónik pre vaše firemné stretnutia? Potrebujete sa stretnúť s klientmi mimo prostredia vašej firmy? Vyhovuje vám stretnúť sa mimo centrum mesta Brna a pohodlne zaparkovať na našom hotelovom parkovisku? Potom je City Hotel Brno tým pravým miestom pre vašu firemnú akciu.

- Rokovacia sála pre 50 až 80 osôb,
- Technické vybavenie na prenájom,
- Veľká LCD TV, projekčné plátno,
- Ozvučovacia technika za príplatok,
- Kongresová menu a coffee breaks,
- Internetové pripojenie zdarma,
- Možnosť parkovania pri hoteli,
- Ubytovacie kapacity 3

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 50)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12standard - 350, ekonomy - 690standard - 590, ekonomy - 890standard - 790, ekonomy - 1090ekonomy - 1690


Měna: CZK

Cena polopenze: 235
Cena plné penze: 285
Ceny zahrnují:

Fotogaléria (7):


City HotelCity HotelCity Hotel
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com