sdílet Comfort Hotel Ústí nad Labem City na Facebooku
Comfort Hotel Ústí nad Labem City česká verze  Comfort Hotel Ústí nad Labem City slovenská verzia  Comfort Hotel Ústí nad Labem City english version  Comfort Hotel Ústí nad Labem City deutsch version

Comfort Hotel Ústí nad Labem City Ústí nad Labem, Ústí nad Labem ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Comfort Hotel Ústí nad Labem City - ubytovanie v Ústí nad Labem ...


Comfort Hotel Ústí nad Labem City Ústí nad Labem: je situovaný v centre krajského mesta Ústí nad Labem. Ako jediný v regióne spĺňa štandard 4 *. Hosťom ponúka komplexné hotelové služby na vysokej profesionálnej úrovni. Pre svoju príjemnú atmosféru a ústretový personál býva často navštevovaný mnohými českými celebritami. Disponuje kvalitným ubytovaním, multifunkčnými sály a špičkovou gastronómiou.

Comfort Hotel Ústí nad Labem City ubytovanie: IBS HOTEL VLADIMIR ponúka kvalitné ubytovanie, ktoré uspokojí aj najnáročnejších klientov. Tri izby sú prispôsobené pre zdravotne postihnutých, 62 izieb v kategórii 4 * vr. 2 apartmány.

Comfort Hotel Ústí nad Labem City Ústí nad Labem konferencie: Novo zrekonštruované a moderne vybavené multifunkčné priestory sú jedny z najväčších v Ústeckom kraji. V kongresových priestoroch Vám profesionálne pripraví Vašu spoločenskú, kultúrnu, súkromnú aj firemnú akciu, náročný kongres alebo veľtrh. Hotel má 7 sál s celkovou kapacitou 530 osôb. Ku každej akcii Vám pridelí vyškolený personál na čele s managerom, ktorý bude garantom Vašej akcie. V prízemí hotela sú 3 sály (podľa potreby možno kombinovať) a Lobby Bar. Presklené steny zaisťujú priame denné svetlo. Multifunkčné sály "E, F, G" Vista Floor v 9. poschodí hotela uspokojí záujemcov o činnosť kongresovú, kultúrne, gastronomickú i výstavné. Sály sú klimatizované a vybavené zvukovou aparatúrou. Pri projekciách je možnosť využitia zatemňovacího zariadení.

Comfort Hotel Ústí nad Labem City Ústí nad Labem služby: Terasy patriace k hotelu ponúka v letných mesiacoch možnosť pre Coffeebreak, rauty alebo posedenie pre spríjemnenie kongresových programov. Zviera áno. Možno zabezpečiť dopravu taxislužbou. Parkovisko A - kapacita: 25 /max./ a parkovisko B - kapacita: 20 /max..

Comfort Hotel Ústí nad Labem City Ústí nad Labem stravovanie: Hotelová reštaurácia Atrium - Átriový strop klimatizované reštaurácia ponúka jedinečnú možnosť príjemne strávených chvíľ pod slnečnou oblohou alebo večernom hviezdnom nebi. Otvorené denne od 12.00 do 16.00 a od 18.00 do 23.00 hod. Plzeňská Pivnica na Pražačce - Poskytuje zázemie pre milovníkov dobrého piva a tradičnej českej kuchyne. Každodenne ponúka obedové menu za zvýhodnené ceny. Otvorené denne od 10.00 do 23.00 hod.

Comfort Hotel Ústí nad Labem City Ústí nad Labem okolí: V okolí je mnoho kultúrnych pamiatok a mnoho zaujímavostí, ktoré stoja za návštevu. Kostol Nanebovzatia Panny Márie, Kostol sv. Vojtecha, Mestské divadlo, Hrad Střekov, Zámok Trmice, Zámok Veľké Březno, Napoleonovo bojisko, Skanzen Zubrnice, Kúpalisko Klíše - Brná s termálnym prameňom, tobogán, rešturácia, sauna, fitnes a ďalší servis. Telnice - v zime možnosť lyžovania. Ústecká zoologická záhrada, Tisa - tu Vás privíta fantastické skalné mesto s pieskovcovými útvarmi.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
602

Vybavení pokojů: WC na pokoji, TV, telefon, sat, minibar, fén, kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, WI-FI zadarmo v celom hoteli, rádio / budík, klimatizovaná izba na vyžiadanie

Základní informace: bezbariérový prístup, pranie a žehlenie, zmenáreň, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, parkovisko s dohľadom kamery, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, reštaurácia, parkovanie zdarma, parkovanie zadarmo - monitorované kamerou

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí: Kostol Nanebovzatia Panny Márie, Kostol sv. Vojtecha, Hrad Střekov, Zámok Veľké Březno, Skanzen Zubrnice, Napoleonovo bojisko, ZOO, Tisa - tu nás privíta fantastické skalné mesto s mnohými pieskovcovými útvarmi.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (300 m)

Autobusová zastávka název: (50 m)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Vlakové nádraží název: (500 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Lobby lunch bar: ponúka bohatú ponuku alkoholických a nealkoholických nápojov včetne miešaných kokteilov, odrodových a značkových vín a značkových cigár.

Reštaurácia Atrium: Klimatizovaná reštaurácia ponúka posedenie v modernom príjemnom prostredí.

Plzeňská Pivnica na Pražačce: Poskytuje zázemie pre milovníkov dobrého piva a tradičnej českej kuchyne.

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna, Cyklotrasy
Kúpalisko Klíšé, Brná ponúka termálny prameň, tobogán, reštaurácie, saunu, fitness a ďalší servis. Telnice - lyžovanie - Hlboký zárez Telnického údolia do Krušných hôr nás privedie až do strediska zimných športov v Zadné Telnice. Tradícia lyžovania a ďalších zimných športov sa tu rozvíja od začiatku nášho storočia.

Kongresové služby:
Bezbariérový přístup, Telefon, Pódium, Fax, TV, Video , Laserové ukazovátko, CD přehrávač, Dataprojektor, Tabule, Připojeni internetu, Taneční parket, Zabudované promítací plátno, Kopírka, Zpětný projektor, Ozvučení, PC, Šatna, Úschovna cenných předmětů, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Comfort Hotel Ústí nad Labem City - kongresové sály: Novo zrekonštruované a moderne vybavené multifunkčné priestory. Profesionálne pripravíme Vašu akciu, či už ide o krátke rokovania či náročný kongres alebo veľtrh. Ponúkame 6 sál s celkovou kapacitou 530 osôb. Všetky sály sa dajú optimálne využívať pre spoločenské, kultúrne, firemné či súkromné ​​akcie. Ku každej akcii Vám pridelíme profesionálne vyškolený personál na čele s managerom, ktorý bude garantom Vašej akcie.

Prízemí hotela: V prízemí hotela nájdete 3 sály a Lobby Bar pre 350 osôb. Sály je možné podľa potreby kombinovať. Presklené steny umožňujú hosťom využívať priame denné svetlo.

9. patro: Multifunkční sály Vista Floor v 9. patře hotelu uspokojí zájemce o činnost kongresovou, kulturní, gastronomickou i výstavní. Sály jsou klimatizovány a vybaveny zvukovou aparaturou. Při projekcích možnost využití zatemňovacího zařízení.

Terasa: Terasy náležící k hotelu nabízí v letních měsících možnost pro coffeebreaky, rauty nebo posezení pro zpříjemnění kongresových programů.



Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 sál A (počet míst 60)

kongresový sál č. 2 sál B (počet míst 60)

kongresový sál č. 3 sál C (počet míst 160)


business centrum č. 1 Sál F - Vista Floor (počet míst 100)

business centrum č. 2 Sál G - Vista Floor (počet míst 60)

salónek č. 1 E (počet míst 25)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový
1.1-31.12404754


Měna: Eur

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Ceny zahŕňajú raňajky, ubytovanie a turistické poplatky za izbu / noc

Fotogaléria (12):


Comfort Hotel Ústí nad Labem CityComfort Hotel Ústí nad Labem CityComfort Hotel Ústí nad Labem City
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com