sdílet Hotel Alex na Facebooku
Hotel Alex česká verze  Hotel Alex slovenská verzia  Hotel Alex english version  Hotel Alex deutsch version

Hotel Alex Beroun, Beroun ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Alex Beroun - ubytovanie v Berouně..


Hotel Alex nájdete neďaleko centra mesta Berouna, v blízkosti mnohých prírodných a architektonických pamiatok. Veľmi krásny výlet môžete usporiadať okolo rieky Berounky, a to ako pešo, tak na bicykli. Pohodlné ubytovanie je pre hostí všetkých vekových skupín pripravené v 42 izbách s rôznou úrovňou komfortu. Priestor pre fajčiarov ponúkajú hneď dve terasy. Recepcia je so svojimi službami a úschovňou batožiny otvorená od 7,00 - 22,00 hod. Parkovanie vozidiel je vodičom umožnené zdarma priamo pri objekte.
 

Hotel Alex Izby


Izby hotela Alex sa delí na jednolôžkové až trojlôžkové typu Standard a na apartmány s vlastnou kuchynkou a balkónom. Súčasťou základného vybavenie všetkých izieb a apartmánov je moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom a sociálne zariadenie. Je samozrejmosťou, že vo všetkých izbách nájdete televíziu so satelitným príjmom, minibar, pracovný kútik, pohodlný drevený nábytok a bezdrôtový prístup k internetu zadarmo. Domáce zvieratá sú povolené za prípadný poplatok. Za príplatok je možný tiež transfer na / z letiska.

Recepcia otvorená od 7:00 do 22:00. Pri ubytovaní dostane každý hosť čipovú kartu pre vstup do hotela cez hlavný vchod a vchod z parkoviska.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, minibar, WI-FI

Základní informace: výťah, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, reštaurácia, Miesto vyhradené pre fajčiarov, viacjazyčný personál

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


Hotel Alex Okolie


Beroun je viac ako 800 rokov staré mesto, v jeho okolí sa nachádza mnoho prírodných a architektonických pamiatok: Konepruské jaskyne, hrady Křivoklát, Karlštejn, Žebrák. Vo vzdialenosti 5 minút od hotela je obchodný reťazec Kaufland (7,00-22,00h) a benzínová pumpa s nonstop prevádzkou.

Doporučená trasa bus: Autobusová zastávka je od hotela Alex vzdialená cca 150 m. K autobusovej stanovišti a vlakovej stanici sa dostanete po 500 m. Na letisko Václava Havla Praha je to odtiaľ 22 km.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (150 m)

Vlaková zastávka název: (500 m)

Letiště název: (22 km)

Stravovanie:


Restaurace popis:


Hotel Alex Gastronómia


Každé ráno Vás príjemne naladí chutí raňajky podávané formou bufetových stolov. K dispozícii je aj dobre zásobený bar. Len 200 metrov od hotela Alex si môžete nakúpiť v Bille či Kauflande. Ďalšie možnosti stravovania ponúkajú gastronomické zariadenia v okolí penziónu.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy, hubárčenie

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.12-31.12900100013001400 (Apartment for 2 people)1600 (Large room for 4 person)1900 (Apartment for 3-5 people)


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (14):


Hotel AlexHotel AlexHotel Alex
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com