sdílet Hotel BouCZECH na Facebooku
Hotel BouCZECH česká verze  Hotel BouCZECH slovenská verzia  Hotel BouCZECH english version  Hotel BouCZECH deutsch version

Hotel BouCZECH Lipno nad Vltavou, Lipno nad Vltavou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel BouCZECH Lipno nad Vltavou Šumava - ubytovanie v Lipne nad Vltavou..


Novo zrekonštruovaný Hotel BouCZECH vás pozýva k pohodovému pobytu pri Juhočeskom mori, ako sa prezýva priehrade Lipno. Má výhodnú polohu priamo v obci Lipno nad Vltavou, na dosah pláže, prístaviska, aquaparku a lyžiarskeho areálu, lanovkou si pohodlne vyveziete ku Stezce korunami stromov. Kúsok odtiaľ je hrad Rožmberk a mesto Český Krumlov. Hotel prenajíma moderne zariadené jedno až štvorlôžkové izby s raňajkami v cene nocľahu. Patrí k nemu štýlová reštaurácia s pivnicou a záhrada, v ktorej sa zabavia deti. Pripravené sú aj konferenčné priestory. Automobil pri dome zaparkujete bezplatne.


Hotel BouCZECH Izby


V Hoteli BouCZECH si vyberiete niektorý zo 2 jednolôžkových, 28 dvojlôžkových alebo 2 štvorlôžkových izieb. Všetky majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a sociálnym zariadením, jeden je bezbariérovo upravený pre hostí so zníženou pohyblivosťou. Výbava pozostáva z televízie, stolíka so stoličkou a dostatočných úložných priestorov. K internetu sa pripojíte zdarma prostredníctvom spoľahlivého Wi-Fi signálu, zapožičať si môžete detskú postieľku. Na recepcii vám zaistí taxi a pomôžu s plánom aktivít u Lipna, k dispozícii máte kancelárske služby i možnosť budenia.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový4 lůžkový
2282

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, izbový servis, sekretárske služby, pranie a žehlenie, zmenáreň, Informační služba, platený hotelový transport, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, WI-FI, kaviareň, bar, vonkajšia terasa, reštaurácia, lobby bar, TV miestnosť, Miesto vyhradené pre fajčiarov, viacjazyčný personál

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:
Hotel BouCZECH Okolie

Pri pobyte v Hoteli BouCZECH budete mať na dosah všetky turistické atrakcie Lipna. Tešte sa na aquapark s detskou herňou Hopsárium, pláž, požičovňu lodiek a výletné plavby, vystúpte do oblakov chodníkom korunami stromov a užite si adrenalín na bobovej dráhe alebo v lanovom centre. V zime si výborne zalyžujete v tunajšom skiareálu alebo si zabruslíte na zamrznutej hladine priehrady.

Tipy na výlet: Hotel BouCZECH Zábava a aktivity

V pešej vzdialenosti 500 m od hotela sa nachádza vodný park. V areáli hotela sa nachádza záhrada. Cyklotrasy v okolí priblížia návštevníkom množstvo zaujímavých miest v okolí. Bicykle si môžete bezpečne uložiť v hotelovej skladovacej miestnosti. Hostia si môžu zapožičať bicykel do 100 m od hotela. Turisti určite ocenia početné turistické chodníky v okolí. Kúpanie je možné v prírodnom vonkajšom bazéne do 500 m od hotela. Hotel ponúka zábavu pre deti v zábavnej zóne a detskom bazéne. Rodičia aj deti iste ocenia detské ihrisko do 500 m od objektu. Divadlo sa nachádza do 42 km od hotela.

Doporučená trasa bus: Do Lipna nad Vltavou vedie cesta č. 163, ktorá u Dolného Dvořiště nadväzuje na hlavný ťah č. 3 z Českých Budějovíc k hraniciam s Rakúskom. V opačnom smere sa na ňu dostanete z hlavnej cesty č. 39 od Vimperka alebo Českého Krumlova. Konečná železničnej stanice pod hrádzou Lipna je od Hotela BouCZECH vzdialená pol hodiny pešou chôdzou, autobusová zastávka len 700 metrov.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (700 m)

Stravovanie:


Restaurace popis:
Hotel BouCZECH Gastronómia

Útulná reštaurácia Hotela BouCZECH ponúka pestrý výber mäsových, bezmäsitých i detských pokrmov, doplnený kvalitne ošetreným pivom, juhomoravským vínami a ďalšími nápojmi všetkého druhu. V sezóne sa najete a napijete tiež na vonkajšej terase, priestory sú vhodné pre usporiadanie svadobnej hostiny, oslavy i firemné akcie. Raňajky má podobu bohatého bufetového stola.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:




Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (23):


Hotel BouCZECHHotel BouCZECHHotel BouCZECH
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com