sdílet Hotel Džbán na Facebooku
Hotel Džbán česká verze  Hotel Džbán slovenská verzia  Hotel Džbán english version  Hotel Džbán deutsch version

Hotel Džbán Karlova Studánka, Karlova Studánka ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Džbán Karlova Studanka Jeseníky - ubytovanie v Karlovej Studničke...


Hotel Džbán Karlova Studánka sa nachádza priamo v kúpežoch Karlova Studánka. Táto oblas je preukázatežne miestom s najčistejším vzduchom v celej Európe. V hoteli Džbán máte jedinečnú možnos urobi to najlepšie pre svoje zdravie a uži si báječnú dovolenku. Rekreáciu vám spríjemní usmievavý profesionálny personál, akcie, pripravované hotelom a široká ponuka vožnočasových aktivít a turistických zaujímavostí v okolí. Parkovisko priamo pri hoteli je hosom k dispozícii zdarma.

Hotel je nefajčiarsky.

V roku 2015 sme pre Vás otvorili úplne nové wellness centrum priamo v areáli hotela Džbán Karlova Studánka, ktoré ponúka rôzne druhy masáží z rúk profesionálov, zábaly, saunu, relaxačné vírivú vaňu s bylinkovou, či uhličitú kúpežom a liečebné kúpele. Zvláštnosou našich kúpežov je, že používame minerálnu vodu z hĺbkového prameňa Maxmilián, ktorý pramení priamo v útrobách hoteli a bol niekožko desiatok rokov zakonzervovaný. Nám sa ho podarilo otvori a zrekonštruova, čím Vám môžeme ponúknu kúpež, ktorú nenájdete.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
212214

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, úplne nefajčiarské zariadenie

Počet podlaží: 1

Popis okolí: Športovo založení návštevníci majú možnos v blízkosti hotela využi tenisové kurty či futbalové ihrisko, v zimnej sezóne aj klzisko či zjazdovku s lanovou dráhou. Priamo pri hoteli sa nachádza minerálny prameň, ktorý je vyhžadávanou turistickou atrakciou. V lete vystrekuje až do výšky 14 metrov a v zime vytvára žadovú homožu. Ďalšie prameň s liečivými účinkami vyviera pri drevenom altánku kúsok od hotela.

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: V hoteli Džbán sa nachádza reštaurácia pre hotelových aj nehotelových hostí. Vybra si možno tradičnej českej pokrmy, špeciality alebo napríklad výbornú taliansku pizzu. Jedlo si môžete vychutna v príjemnom nefajčiarskom prostredí. Večer vám spríjemní miestnej vinotéka.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.1255099014801920370


Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Ceny uvedené za izbu / noc s raňajkami. Deti do 3 rokov zdarma, bez nárokov na vlastné lôžko. Deti od 3 do 10 rokov 370 Czk / noc. Pes / Mačka 100 Czk / noc. Povolené sú pouzea MALÁ plemená psov. Kúpežný poplatok 15 Czk / os / noc. U väčších skupín (15+), alebo u pobytov nad 7 nocí zžava dohodou.

Fotogaléria (9):


Hotel DžbánHotel DžbánHotel Džbán
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com