sdílet Hotel Landštejnský dvůr na Facebooku
Hotel Landštejnský dvůr česká verze  Hotel Landštejnský dvůr slovenská verzia  Hotel Landštejnský dvůr english version  Hotel Landštejnský dvůr deutsch version

Hotel Landštejnský dvůr Slavonice , Slavonice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Landštejnský dvor Slavonice - ubytovanie v Južných Čechách ...


Hotel Landštejnský dvor sa nachádza v oblasti Českej Kanady, raji hubárov, v tesnej blízkosti mesta Staré mesto pod Landštejnem, a to priamo pod hradom Landštejn v mieste bývalého statku. Svojim hosťom poskytuje komfortné ubytovanie v 12 izbách. Samozrejmosťou je bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu a vlastné sociálne zariadenie na izbách. Hostia môžu využiť hotelový bazén, súčasťou hotela je tiež reštaurácia a salónik. V prípade záujmu je možnosť usporiadať v areáli hotela svadbu, kedy je svadobčanom k dispozícii salónik aj vonkajšie priestory. K ubytovaniu je možné dokúpiť raňajky či večere. Samozrejmosťou je vlastné hotelové parkovisko.


Hotel Landštejnský dvor - Izby ...


Izby Hotela Landštejnský dvor sú vybavené všetkým, čo je potrebné k prežitiu príjemného víkendu či dovolenky. Niektoré izby sú vybavené sprchovacím kútom, v niektorých nájdete rohovú vaňu. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie. Izby hotela sú umiestnené na prvom poschodí, s výnimkou apartmánu na prízemí. Vo všetkých izbách je bezdrôtové pripojenie na internet a televízor so satelitným prijímačom. V niektorých izbách je možnosť prikúpiť prístelku či zapožičať detskú postieľku. Ubytovanie dieťaťa do troch rokov je zdarma. Za drobný poplatok je možné ubytovať tiež štvornohých návštevníkov. Návštevníci hotela sa môžu zrelaxovať aj v hotelovom bazéne. Priamo na mieste je možnosť zapožičať bicykle.

Typy pokojů
apartmán
1

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, detská postieľka k dispozícii, fén, balkón / terasa / záhrada

Základní informace: úschovňa bicyklov, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, požičovňa bicyklov, bar, reštaurácia, parkovanie zdarma, Izbová služba, TV miestnosť, Nekuřácké prostredie

Počet podlaží: 2

Popis okolí:

Hotel Landštejnský dvor - Okolie ...


Najväčšou turistickou atrakciou je bezpochyby zrúcanina hradu Landštejn. V blízkosti hotela nájdete aj lanový park, ktorý sľubuje jedinečné športové zážitky. Hoteloví hostia môžu navštíviť tiež Slavonice, prekrásne historické mesto prezývané malú Telč. Milovníci výšok majú možnosť navštíviť rozhľadňu u Jakuba vo Valtinov s neprekonateľným výhľadom na mesto Dačice a celú oblasť Českej Kanady. Zaujímavou atrakciou je aj rozpadajúce sa zámok Český Rudolec.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (3 km)

Vlaková zastávka název: (5 m)

Stravovanie:


Restaurace popis:

Hotel Landštejnský dvor - Gastronómia ...


Súčasťou hotela je reštaurácia Landštejnský dvor, zameraná na českú kuchyňu a rybie špeciality. K ubytovaniu možno zakúpiť raňajky a večere. U reštaurácie je záhradka s prekrásnym výhľadom na hrad Landštejn. Na svoje si okrem dospelých prídu aj deti, v tesnej blízkosti reštaurácie je ihrisko s veľkým množstvom atrakcií, z ktorých najväčší je detská trampolína. V prípade záujmu je možné v hoteli usporiadať svadbu so všetkým komfortom. Zamestnanci reštaurácie budú svadobčanom plne k dispozícii.

Restaurace: (počet míst 60)

Restaurace: (počet míst 40)

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Sportovná hala, Tělocvična, Bazén venkovní

Kongresové služby:
Promítací plátno, Flipchart

Možnosť prenájmu salónika pre 25 osôb. Možnosť prenájmu pre akcie typu firemné školenia, teambuildingy, oslavy apod. Po dohovore zapožičiame projekčné techniku - plátno, flipchart a pod.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 25)

Cenník ubytovania:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (18):


Hotel Landštejnský dvůrHotel Landštejnský dvůrHotel Landštejnský dvůr
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com