sdílet HOTEL MALÝ PIVOVAR na Facebooku
HOTEL MALÝ PIVOVAR česká verze  HOTEL MALÝ PIVOVAR slovenská verzia  HOTEL MALÝ PIVOVAR english version  HOTEL MALÝ PIVOVAR deutsch version

HOTEL MALÝ PIVOVAR Klášter Hradiště nad Jizerou, Klášter Hradiště nad Jizerou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Historické priestory areálu HOTEL MALÝ PIVOVAR Klášter Hradiště nad Jizerou patria podľa niektorých zachovaných informácií do polovice 12. storočia, kedy si túto lokalitu vybral poriadok cisterciánov k stavbe svojho monštruózneho kláštora, dnes pivovaru KLÁŠTOR.

Z tejto doby tiež pochádza podzemné priestory REŠTAURÁCIA SKALA, ktoré voľne nadväzujú na hotel, a ktoré boli ručne vytesané do skaly práve mníchmi, stavajúci spomínaný kláštor. Pri podrobnejšej prehliadke zistíte, že išlo pôvodne o dve pivnici nad sebou, ktorá bola neskôr spojená v jeden veľký sála. Stavba pivnici bola pochopiteľne dlhodobou záležitosťou, trvala údajne 38 rokov. Vykutané jaskyne slúžili počas storočí rádovým bratom ako dočasné obydlia a úkryt pred neželanými hosťami.

Samotná budova HOTELI MALÝ PIVOVAR Klášter Hradiště nad Jizerou spadá pravdepodobne do druhej polovice 16. storočia, kedy vznikla spolu so stavbou renesančného zámku, ktorý bol vystavaný na ruinách kláštora. Už tu nachádzame tiež prvú zmienku o tom, že súčasťou panstva bol aj malý zámocký pivovar, ktorého neoddeliteľnou súčasťou boli aj priestory pre výrobu sladu, teda Sladovna.

Pri vydarenej rekonštrukcii komplexu boli zachované historické prvky, a to od pôvodných klenieb s pieskovcovými stĺpmi až po klenby s kovanými lustre v hotelovej reštaurácii. Architektonickou zaujímavosťou je aj pôvodná drevená konštrukcia. Komfortné ubytovanie je pre hostí pripravené v 23 štýlovo zariadených izbách. Tešiť sa môžete na wellness centrum s bazénom, detským bazénom, veľkou vírivkou, fínskou saunou a priestorom pre individuálne masáže. Nechýba ani pivné kúpele s vynikajúcim pivom Kláštor. Vďaka svojej jedinečnej polohe, najmodernejšiemu technickému vybaveniu a ochotnému personálu je hotel ideálnym miestom pre organizovanie svadieb, konferencií, školení a ďalších akcií.

Hotel Malý Pivovar - Klášter Hradiště nad Jizerou - izby: Komfortne zariadené hotelové izby sú vybavené tak, aby ladili s pôvodnými historickými prvkami hotela. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sociálnym zariadením. Ďalej disponujú minibarom, trezorom, pohodlným štýlovým nábytkom, televízorom so satelitným príjmom a bezplatným bezdrôtovým internetovým pripojením. Parkovanie áut je zabezpečené priamo pri hoteli.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, sat, minibar, WI-FI zadarmo v celom hoteli

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, WI-FI, parkovanie zdarma

Popis okolí: Hotel ležiaci v obci Kláštor Hradiště nad Jizerou sa nachádza v oblasti Slovenského raja a Machova kraja. Je ideálnym miestom na organizovanie cyklistických i peších výletov. V okolí sa nachádza veľké množstvo hradov a zámkov. Navštíviť môžete okrem iného Sychrov, Mnichovo Hradiště, Bezděz, Kost, Humprecht, Hrubý Rohozec, Valečov a mnoho ďalších zaujímavých miest.

Doporučená trasa auto: HOTEL MALÝ PIVOVAR **** je svojou polohou križovatkou obchodných ciest. Nachádza sa neďaleko rýchlostnej cesty R 10 spájajúcej Prahu s Libercom, rovnako tak aj ceste I / 16 smerujúcej na východ Čiech, či I / 38 vedúcej na Vysočinu. Hotel je vzdialený 3 km od diaľnice Praha - Liberec

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotel Malý Pivovar Gastronómia: Súčasťou hotela je stredoveká reštaurácia Skala so 100 miestami, vysekané mníchmi v skale v 12. storočí. Jej prostredie a špeciality ocení každý gurmán, ktorý si chce pochutnať na dobrom obede alebo večeri. Svojou atmosférou sa reštaurácia hodí ku všetkým spoločenským udalostiam.

Restaurace: Skala (počet míst 100)

Služby:



Kongresové služby:
Kamera, CD přehrávač, Dataprojektor, DVD přehrávač, Promítací plátno, Flipchart, Bezdrátové mikrofony, Wifi

HOTEL MALÝ PIVOVAR **** je svou polohou křižovatkou obchodních cest. Nachází se nedaleko rychlostní silnice R 10 spojující Prahu s Libercem, stejně tak i silnici I/16 směřující na východ Čech, či I/38 vedoucí na Vysočinu. Díky této své jedinečné poloze, nejmodernějšímu technickému vybavení a ochotnému a profesionálnímu personálu je ideálním místem pro pořádání konferencí, firemního školení či obchodních schůzek.

Královský sál: Luxusní Královský sál se nachází v prvním patře a je přístupný z venkovní terasy. Má kapacitu 42 osob při školním uspořádání a je technicky vybaven na špičkové úrovni. Při konferencích nebo firemních jednáních zajišťujeme v okolních prostorách občerstvení v jakékoliv formě (coffeebreaks, bufet, raut, atd.). V letních měsících je možné z něj přímo vyjít přes zámecký most na visutou uzavřenou terasu, kde vám rádi připravíme příjemné občerstvení.

Červený sál: Červený sál se nachází v prvním patře a je přístupný  ze dvou stran z venkovní terasy. Má kapacitu 45 osob při klasickém  uspořádání a je technicky vybaven na špičkové úrovni. Při konferencích nebo firemních jednáních zajišťujeme v jeho prostorách občerstvení v jakékoliv formě (coffeebreaks, bufet, raut, atd.).

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 Královský sál (počet míst 42)

kongresový sál č. 2 Červený sál (počet míst 45)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.122400260031003500 (apartm)3800 (apartm)7600 (Kr)


Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Raňajky je zahrnutá v cene ubytovania, parkovanie v areáli hotela alebo pred hotelom, Wifi ZADARMO.

Fotogaléria (27):


HOTEL MALÝ PIVOVARHOTEL MALÝ PIVOVARHOTEL MALÝ PIVOVAR
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com