sdílet Hotel Ostaš na Facebooku
Hotel Ostaš česká verze  Hotel Ostaš slovenská verzia  Hotel Ostaš english version  Hotel Ostaš deutsch version

Hotel Ostaš Praha 3, Praha 3 ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Ostaš Praha 3 - ubytovanie v Prahe...


Secesný Hotel Ostaš rodinného typu nájdete v mestskej časti Praha 3 - Žižkov, v kľudnom prostredí pri parku Vítkov, len 10 minút prechádzkou od historického centra. Hotel poskytuje pohodlné ubytovanie v tridsiatich štandardne vybavených izbách s vlastným sociálnym zariadením a dvoch priestranných apartmánoch. Skvelú raňajky si môžete vychutnať v hotelovej reštaurácii. Nepretržite otvorená recepcia zabezpečuje predaj drobného občerstvenia, sprievodcovské služby alebo externé služby taxi. Parkovanie pri hoteli nie je možné.


Hotel Ostaš - Izby ...


Komfortné ubytovanie je pre hostí pripravené v 4 jednolôžkových izbách, 26 dvojlôžkových s možnosťou prístelky a 2 apartmánoch. S prístelkami má hotel kapacitu 77 lôžok. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sociálnym zariadením. Ďalej disponujú vkusným nábytkom, televízorom so satelitným príjmom a bezplatným bezdrôtovým pripojením k internetu. Hostia majú k dispozícii uteráky a mydlo. Domáci maznáčik nie je povolený. Nepretržite otvorená recepcia ponúka trezor, úschovu batožiny, službu pranie, drobný predaj, zabezpečenie transferov atď.
 

 



Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
4262

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, pripojenie internetu, sat, detská postieľka k dispozícii, varná kanvica, WI-FI

Základní informace: výťah, izbový servis, sekretárske služby, pranie a žehlenie, zmenáreň, úschovňa bicyklov, úschovňa cenných predmetov, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, holíč - kaderník, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, internetový kútik, kaviareň, požičovňa bicyklov, sauna, vonkajšia terasa, reštaurácia, fitness, parkovanie zdarma, Izbová služba, Nekuřácké prostredie

Platební karty: American Express, Maestro, Visa

Počet podlaží: 5

Popis okolí:


Hotel Ostaš - Okolie ...

Hotel sa nachádza v mestskej časti Praha 3 - Žižkov pri parku Vítkov, v blízkosti MHD, Hlavnej stanice a autobusovej stanice Florenc. Hudobné divadlo Karlín je vzdialené len 600 metrov. Pešo či MHD sa ľahko tiež dostanete k tým najvýznamnejším pražským pamiatkam, ku ktorým patrí napr. Staromestská radnica a orloj, Karlov most, Pražský hrad, Národné múzeum či 1,4 km vzdialené Václavské námestie.

Tipy na výlet:


Hotel Ostaš - Zábava a aktivity ...


Hostia môžu tiež navštíviť aquapark, ktorý je od hotela vzdialený 13 kilometrov. Jazdu na bicykli si ubytovaní hostia môžu vychutnať na cyklotrasách v okolí. Hostia si môžu bicykle uložiť do úschovne. Bicykel je možné zapožičať v požičovni 300 metrov od hotela.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1 km)

Autobusová zastávka název: (200 m)

Letiště název: (12,8 km)

Autobusové nádraží název: (0,7 km)


Zastávka MDH: (200 m)

Stravovanie:


Restaurace popis:


Hotel Ostaš - Gastronómia ...

Každé ráno sa v reštaurácii Hoteli Ostaš podáva chutí raňajky formou švédskych stolov. Pre skupiny je možné doobjednať aj obedy a večere s tromi chodmi. V letnej sezóne je v prevádzke letná terasa, ktorá ponúka široký sortiment alko aj nealko nápojov, pivo značky Budvar a Plzeň.

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Bowling, Stolní tenis, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Bazén venkovní, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Billiard, Golf, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmán
1.1-31.12od/in 894od/in 1 040od/in 1 300od/in 2 340od/in 2 340 (Apartman [5+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (14):


Hotel OstašHotel OstašHotel Ostaš
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com