sdílet Hotel Salaš na Facebooku
Hotel Salaš česká verze  Hotel Salaš slovenská verzia  Hotel Salaš english version  Hotel Salaš deutsch version

Hotel Salaš Nový Jičín, Nový Jičín ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Salaš Nový Jičín - Beskydy ubytovanie Šenov u Nového Jičína...


Hotel Salaš - Na Salaši 187 - Nový Jičín sa nachádza v malebnom, pokojnom prostredí podhorí Beskýd, len 6 km od historického centra mestskej pamiatkovej rezervácie Nového Jičína. Okrem pohodlného ubytovania ponúka hotel gastronomické služby vo vlastnej útulnej reštaurácii. Posedieť môžete aj v bare alebo v biliardovej herni. V hoteli je k dispozícii salónik vybavený audiovizuálnou technikou, vhodný na organizovanie firemných i súkromných akcií. Parkovanie je zabezpečené pred hotelom.

Hotel Salaš Izby: Hotel Salaš ponúka pohodlné ubytovanie v dvojlôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách. Všetky izby sú útulné, vkusne zariadené a poskytujú potrebný komfort a súkromie pre Váš príjemný a pokojný pobyt. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sociálnym zariadením. Ďalej disponujú pohodlným nábytkom, televízorom so satelitným príjmom a bezplatným bezdrôtovým internetovým pripojením. Domáci maznáčik môže byť ubytovaný.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, reštaurácia

Popis okolí: Hotel Salaš Okolie: Mesto Nový Jičín je ideálnym východiskovým bodom pre výlety do blízkeho i vzdialenejšieho okolia, do miest plných historických pamiatok i do hôr - Moravskoslezských Beskýd. Celá oblasť je pretkaná značenými turistickými trasami, cyklotrasami a náučnými chodníkmi. Z významných pamiatok stojí za prehliadku Bašta, Burešův dom, Czeicznerova vila, Farský kostol Nanebovzatia Panny Márie, vodné dielo zvané Fontána času či Janáčkovej sady. Medzi rekreačné a športovému rybárčenie poslúži Vodná nádrž Čerťák.

Dostupnost střediska:


Centrum název: Nový Jičín (6 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotel Salaš Gastronómia: Hotelová reštaurácia s kapacitou cca 50 miest ponúka po celý deň pokrmy českej i medzinárodnej kuchyne a širokú ponuku alkoholických i nealkoholických nápojov. V pracovné dni je ponúkané obedové menu. Príjemné posedenie pre 20 hostí poskytuje priestor baru.

Restaurace: (počet míst 50)

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.125508001000200


Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: raňajky na osobu - 70, -Czk

Fotogaléria (12):


Hotel SalašHotel SalašHotel Salaš
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com