sdílet Hotel Záviš z Falkenštejna na Facebooku
Hotel Záviš z Falkenštejna česká verze  Hotel Záviš z Falkenštejna slovenská verzia  Hotel Záviš z Falkenštejna english version  Hotel Záviš z Falkenštejna deutsch version

Hotel Záviš z Falkenštejna Hluboká nad Vltavou, Hluboká nad Vltavou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Záviš z Falkenštejna Hluboká nad Vltavou - ubytovanie v Hlubokej nad Vltavou..


Hotel Záviš z Falkenštejna **** sa nachádza v meste Hluboká nad Vltavou, ktoré je jedným z najkrajších kútov nielen Juhočeského kraja, ale aj celej Slovenskej republiky a je ideálnym miestom pre trávenie príjemnej dovolenky. Hotel Záviš o celkovej kapacite 60 lôžok, ktorú je možné navýšiť o 6 prísteliek, ponúka ubytovanie v 28 izbách. Jedná sa o 6 jednolôžkových, 18 dvojlôžkových izieb a 4 apartmány, ktoré môžu hosťom poskytnúť všetok komfort. V hoteli sú aj dva bezbariérové ​​dvojlôžkové izby. Všetky izby a apartmány sú moderne vybavené.

Luxusný hotel Zaviš v blízkosti zámku Hluboká: Disponujú vlastným sociálnym zariadením, so sprchou v izbách a vaňou v apartmánoch a poskytujú pohodlie zodpovedajúce požadovaným moderným štandardom štvorhviezdičkového hotela. Ďalej sú vybavené vlastnou televíziou so satelitom, telefónom a WiFi pripojením k internetu. Časť izieb je s výhľadom na námestie, časť na golfové ihrisko.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánhandicap
61842

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, telefon, pripojenie internetu, sat, minibar, fén

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli

Platební karty: American Express, Maestro, Visa

Popis okolí: Luxusný hotel v blízkosti zámku Hluboká Disponujú vlastným sociálnym zariadením, so sprchou v izbách a vaňou v apartmánoch a poskytujú pohodlie zodpovedajúce požadovaným moderným štandardom štvorhviezdičkového hotela. Ďalej sú vybavené vlastnou televíziou so satelitom, telefónom a WiFi pripojením k internetu. Časť izieb je s výhľadom na námestie, časť na golfové ihrisko.

Tipy na výlet: Pôvodný kráľovský gotický hrad bol v 16. storočí prestavaný na renesančný zámok. Dnešné, novogotický podobu mu však vtlačili architekti pôsobiaci v službách šľachtického rodu Schwarzenbergovcov. Tí panstvo Hlboká získali roku 1661. Na želanie kniežaťa Adama Františka Schwarzenberga a jeho manželky Eleonóry bol v 18. storočia zámok prestavaný do barokovej podoby a pri poslednej tretej prestavbe v 19. storočia získal podobu súčasnú. Inšpiráciou pre túto poslednú prestavbu bola pre Schwarzenberg roku 1838 návšteva Anglicka. Knieža Jan Adolf II. sa s manželkou Eleonórou okrem iného zúčastnil korunovácie anglickej kráľovnej Viktórie a po návrate sa manželia rozhodli nechať Hlbokú prestavať po vzoru anglického kráľovského zámku vo Windsdoru. Zámok, ktorý je tiež často nazývaný Perlou južných Čiech, je otvorený celoročne.

Dostupnost střediska:

Stravovanie:



Restaurace: Na Růžku (počet míst 120)

Restaurace: Hotelová restaurace Mon - Sun: 11:00 - 22:00 (počet míst 80)

Vinárna: Šatlava (počet míst 60)

Služby:



Kongresové služby:
Dataprojektor, Připojeni internetu

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12140019002900 (3 osoby/person)3400 (4 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (20):


Hotel Záviš z FalkenštejnaHotel Záviš z FalkenštejnaHotel Záviš z Falkenštejna
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com