sdílet MoravaCamp na Facebooku
MoravaCamp česká verze  MoravaCamp slovenská verzia  MoravaCamp english version  MoravaCamp deutsch version

MoravaCamp Mohelnice, Mohelnice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


MoravaCamp Mohelnice - ubytovanie v Mohelnici ..


Morava Camp nájdete v obci Mohelnice v okresu Šumperk. Ubytovanie v campe určite využijú ako hostia túžiaci po pohodlí, tak turisti pod stanom. Na výber je hneď niekoľko kategórií ubytovania rozdelené do novo zrekonštruovaného motela, chatiek, turistické ubytovne, karavanov, obytných vozidiel alebo stanov. V areáli kempu nájdete tiež nové vonkajšie kúpalisko s detským bazénom, spoločnú kuchynku, tenisový kurt, veľké ohnisko a ihrisko. Deti určite poteší hračkami vybavená herňa a detské ihrisko. Príjemné posedenie aj možnosť stravovania ponúka reštaurácia s letnou terasou. Vodiči tu môžu zaparkovať za poplatok.
 

MoravaCamp Izby


V moteli sa môžete ubytovať v dvojlôžkovej, trojlôžkovej a štvorlôžkovej izbe. Nechýba ani izbu bezbariérový či apartmán s dvoma izbami a predsieňou. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sociálnym zariadením, pohodlný nábytok a bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu. K dispozícii sú aj dvoch až šesťlôžkové chatky s elektrickou prípojkou a 15 izieb na ubytovni so spoločným sociálnym zariadením. Areál kempu je ako stvorený aj pre ubytovanie v karavane či stanoch. Nechýba požičovňa športových potrieb a kol. Recepcia je so svojimi službami v prevádzke nepretržite.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, WI-FI

Základní informace: bezbariérový prístup, izbový servis, pranie a žehlenie, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, úschovňa cenných predmetov, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, kaviareň, vonkajšia terasa, gril, Miesto vyhradené pre fajčiarov

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


MoravaCamp Okolie


Obec Mohelnice nájdete v úrodnej kotline Olomouckého kraja. V Morava Campe nechýba tenisové kurty, plážový volejbal, požičovňa bicyklov a športového vybavenia, detské dopravné ihrisko aj blízke ihrisko na minigolf. K návšteve pozýva okrem iného 4,3 kilometra vzdialenú Múzeum olomouckých tvarôžkov, 8 kilometrov vzdialený hrad Bouzov, legendárny vrch zvaný Moravský Blaník či Kúpele Bludov, ku ktorým sa dostanete po 17,5 kilometroch.

Tipy na výlet:


MoravaCamp Zábava a aktivity


Veľa zábavy čaká na ubytovaných hostí v aquaparku, ktorý je od kempu vzdialený 50 metrov. Cyklotrasy v okolí ubytovacieho zariadenia sú ideálne pre aktívny odpočinok. Hostia si môžu bicykle uložiť do úschovne. V kempe sa nachádza požičovňa bicyklov. Peší turisti určite ocenia množstvo turistických trás v okolí kempe. Pre zabavenie detí slúži detské ihrisko v kempe.

Doporučená trasa bus: Autobusová stanica Mohelnice je od Morava campu vzdialené 1,5 km. Letisko Brno Tuřany sa nachádza 71,7 km ďaleko.

Dostupnost střediska:


Autobusové nádraží název: Mohelnice (1,5 km)

Stravovanie:


Restaurace popis:


MoravaCamp Gastronómia


Všetkým hosťom je k dispozícii spoločná kuchyňa. Príjemná reštaurácia Morava Campe ponúka pre stravovanie predovšetkým jedlá slovenskej kuchyne s denné ponukou hotových jedál. Tešiť sa môžete aj na čapované pivo Holba Šerák, kvalitnú kávu značky Bazzar aj točenú Opočenský zmrzlinu.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy, hubárčenie, Rybolov

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovývícelůžkovývícelůžkovýapartmán
1.1-31.12od/in 650od/in 650od/in 750od/in 950180 (KARAVAN, OBYTNÉ AUTO, PŘÍVĚS [6+0])120 (STAN [6+0])od/in 1600 (Hotel dvoulůžkový apartmán s manželskou postelí 2+)

Datumchatachatachatabungalov
1.1-31.121250 (SK chata 4+0 [4+0])1350 (SK chata 5+0 [5+0])1750 (SK chata 5+0 [5+0])2250 (Bobík chatka 4+0 [4+0])

Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (20):


MoravaCampMoravaCampMoravaCamp
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com