sdílet Kúpele Teplice nad Bečvou Hotel Janáček na Facebooku
Kúpele Teplice nad Bečvou Hotel Janáček česká verze  Kúpele Teplice nad Bečvou Hotel Janáček slovenská verzia  Kúpele Teplice nad Bečvou Hotel Janáček english version  Kúpele Teplice nad Bečvou Hotel Janáček deutsch version

Kúpele Teplice nad Bečvou Hotel Janáček Teplice nad Bečvou, Teplice nad Bečvou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Sanatórium Hotel Janáček Kúpele Teplice nad Bečvou - ubytovanie a liečenie..


Kúpeľné sanatórium hotel Janáček - sa v súčasnej dobe ponúka výhradne klientom zdravotných poisťovní, ak máte záujem kliknite na dopyt ubytovanie, kde si tiež môžete vybrať online termín. vyplňte dáta a po odoslaní Vám bude zaslaná ponuka na hotel Moravan.

Ať už jen projíždíte Moravskou bránou, či jedete upevnit své zdraví do lázní Teplic nad Bečvou, vždy Vás již z dálky upoutá dominantní stavba lázní lázeňské sanatorium Janáček.

V roce 1929 se realizací této stavby jednalo o nejvýznamnější projekt, který v té době nesl název Grandhotel Klíč, později přejmenován na Sokolovo. V roce 1968 byl schválen projekt na obnovu a modernizaci lázeňského domu, který nebyl nikdy realizován.

Lázeňský dům Janáček tak byl nepřetržitě využíván a teprve v roce 1984 byly zahájeny práce na největší rekonstrukci, kterou do té doby lázně Teplice nad Bečvou nezažily. Do podzimu 1988 byl zrekonstruován původní lázeňský dům Sokolovo, s novým názvem Janáček, byl vybudován nový balneoprovoz a nové ubytovací zařízení. Všechny zmíněné objekty tvoří propojenou funkční jednotku. Lázně tak získaly komplex, který má dnes již 212 lůžek, vlastní stravovací provoz, kde je připravována strava s výběrem z 9 diet, prostornou a vzdušnou jídelnu, kavárnu a 24 hodinovou recepci.

V léčebné části lázeňského hotelu Janáček je klientům k dispozici 24 van k podávání uhličitých koupelí, k dispozici je vodoléčba, elektroléčba, rehabilitační jednotka, masáže, magnetoterapie, parafín, tělocvičny, plynové koupele, solárium a fitcentrum aj.. Dále je k dispozici široká nabídka speciálních produktů.

Již samo za sebe mluví heslo umístěné ve vstupní hale sanatoria Janáček: „SALUS AEGROTI SUPREMA LEX“ „Zdraví člověka (náš) největší cíl“

Lázeňské sanatorium Janáček je od října 2006 vybaveno poláriem ARKTIKA, moderní kabinou využívající rehabilitační metodu celotělové chladové terapie. Polárium ARKTIKA využívají v hojném počtu lázenští klienti, ale také ambulantní návštěvníci z řad sportovců či osob se zdravotními problémy.

K celkové pohodě a kompletnosti služeb je k dispozici bazén s whirlpool, sauna, solárium, kadeřník, pedikúra, manikúra, tenisové kurty, minigolf, kuželky, cyklistická kola, zájezdy do blízkého okolí, procházky po okolí s průvodcem, stolní tenis, šachy, knihovna, odborné přednášky, kulturní akce pořádané přímo v areálu lázní (taneční večery a koncerty), denní tisk apod.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, minibar

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, pedikúra, manikura, WI-FI, vonkajšia terasa, reštaurácia

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Dostupnost střediska:

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Indikácie - Dospelí: stavy po prekonanom infarkte myokardu, stavy po zápaloch srdcového svalu - blany srdcové a osrdcovníka, chronická ischemická choroba srdca, stavy po revaskularizačných operáciách srdcového svalu, stavy po operáciách srdcových chlopní, stavy po invazívnych výkonoch na koronárnym riečisku, stavy po transplantáciách srdca a iných srdcových operáciách, vysoký krvný tlak I. - III. Stupne, ischemická choroba dolných končatín, stavy po zápaloch žíl, chronické ochorenia žilového a lymfatického systému, kardiomyopatia, vrodené alebo získané srdcové chyby, poruchy pohybového aparátu - vertebrogénny bolestivý syndróm

Indikácie - Deti: choroby obehového aparátu, zápalové ochorenia klobů, kožné choroby, predovšetkým ekzémy

Liečba tehotných žien je kontraindikáciou kúpeľnej liečby. Tehotným ženám ponúkame iba doplnkové služby a to na vlastné nebezpečenstvo.

Liečebný program: V kardiologických kúpeľoch súčasnosti sa vykonáva rehabilitácia klientov s ochorením kardiovaskulárneho systému. Táto rehabilitácie sa riadi odporúčanými postupmi Slovenskej kardiologickej spoločnosti, ktoré boli vypracované v súlade s odporúčaniami európskymi normami. V kúpeľoch Teplice nad Bečvou nejde teda o klasickú liečbu, kedy pacient sa pasívne podrobuje kúpeľným procedúram, ale ide predovšetkým o aktívny proces intervencie životného štýlu človeka postihnutého kardiovaskulárnym ochorením, ktorý na zlepšenie svojho zdravotného stavu spolupracuje.

Hlavným cieľom liečenia je vrátiť takto postihnutého klienta do práce a sociálnych postavení aké mal pred ochorením, alebo mu zabezpečiť také postavenie v spoločnosti, ktoré využíva všetky funkčné rezervy a zabezpečí chorému životné maximum aj pri znížení telesné funkcie. Kúpele sú k modernej rehabilitácii patrične vybavené ako personálom tak aj prístrojmi, aby po celkovom vstupnom vyšetrení mohol byť náš klient zaradený do liečebného procesu podľa svojho aktuálneho zdravotného stavu. Klinické posúdenie stavu vyžaduje prevedenie i niektorých rýdzo odborných kardiologických vyšetrení ako sú záťažový EKG test, echokardiografické vyšetrenie a eventuálne aj monitorovacej techniky. Na druhú stranu sa snažíme aj o aktívne zapojenie našich klientov, pretože bez vzájomnej spolupráce a porozumenia by kúpeľná kardiorehabilitáciou nepriniesla očakávaný efekt.

Po vyhodnotení zdravotného stavu a stanovenie individuálneho rizika je nášmu klientovi navrhnutý liečebný plán, ktorý zahŕňa ako diétne opatrenia / určení druhu diéty / tak i režimové opatrenia / stanovenie stupňa a druhu pohybovej aktivity /. Ak sú u klienta prítomná aj niektoré pridružené ochorenia napr. Pohybového ústrojenstva je možné mu navrhnúť niektorú z liečebných metód elektro, vodo či teploliečby, ktorými kúpele Teplice nad Bečvou tiež disponujú.

liečebné procedúry

Poskytujeme komplexnú kúpeľnú liečbu s využitím najmodernejších liečebných metód a balneoterapeutických prostriedkov. Aby sme zaistili úspešnosť Vášho liečebného pobytu, prejde každý pacient vstupným kardiologickým vyšetreniam.

Tieto vyšetrenia, ktorá určuje po zvážení individuálne každému klientovi lekár, pomôžu najlepšie diagnostikovať príčiny Vašich zdravotných problémov a odporučiť Vám správny spôsob liečby: vstupné lekárske vyšetrenie so zameraním na kardiovaskulárny systém, biochemické vyšetrenie krvi k odhaleniu rizikových faktorov; nad rámec bežného vyšetrenia je zisťovanie hladiny homocysteínu v krvi, spirometrické vyšetrenie, echokardiografické vyšetrenie, kľudové EKG vyšetrenie, záťažové EKG vyšetrenie, Holterovo monitorizace EKG, Holterovo monitorizace TK, spiroergometrické vyšetrenia, chodecký test Polar.

Na základe vykonaných lekárskych vyšetrení a s prihliadnutím k individuálnej indikáciu pacienta, vykoná lekár predpis vhodných liečebných procedúr. Ide o súbor liečebných a režimových opatrení v životnom štýle chorého nadväzujúcich na srdcovú príhodu či zákrok intervenčného kardiológa alebo kardiochirurga, ktorá u chorého spomalí nepriaznivý priebeh už vzniknuté choroby so snahou o zamedzení opakovania akútnej príhody.

K najdôležitejším liečebným procedúram v našich kúpeľoch radíme tie, ktoré vyžadujú aktívny prístup pacienta. Pravidelný pohyb a cvičenie majú priaznivý účinok na telo, ale aj psychiku. Veľmi priaznivý účinok na Vaše srdce majú predovšetkým tzv. Aeróbne cvičenie. Ide o cyklická cvičenie vykonávané pri určitej optimálnej tepovej frekvencii niekoľkokrát týždenne - pravidelne a dlhodobo.

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Stálá služba sestry, Oxygenoterapia, Terénne kúry, vychádzkové trasy, Elektroliečba, Magnetoterapia, Dietoterapia, Liečebný telocvik v bazéne, Liečebný telocvik, Masáže, Podvodné masáže, Reflexné masáže, Prísadové kúpele, Sožná jaskyňa, Vacushape, Polárium, Solux, Ultrazvuk, Stimulačné prúdy - impulsoterapia, Vodoliečba

Vyšetřovací výkony: EKG

Přírodní léčivé zdroje: Vody uhličité

Léčba nemocí indikace: Obehové ústrojenstvo, srdca a ciev, Poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, Pohybové ústrojenstvo, Cukrovka - Diabetes melitus

Kúpeľné pobyty:


Název: Morské klíma - víkend


Číslo: 052

Popis: Skrátený liečebný program poskytujúce takmer všetky výhody pobytu pri mori a navyše vďaka liečebným účinkom procedúr má pozitívny vplyv na Vaše zdravie. Mikroklíma z himalájskych kryštálov a solí z Mŕtveho mora pôsobí ako prevencia a liečba pri chronických kataroch nosa, krku, astma, chorobách nervového systému, kožných ochoreniach.

LIEČEBNÉ POBYTY ZAHŔŇA: ubytovanie v sanatóriu Moravan ***, plnú penziu (raňajky formou ponukového stola, obed a večera výber z 3 menu), na obed aj večeru je možné dokúpiť výberovú stravu.

Liečebný program: 1x malá vstupná lekárska prehliadka, 2x uhličitý celkový kúpeľ so soľou z Mŕtveho mora s briliantom + zábal, 2x procedúra soľná jaskyňa SALTIKA - 45 min.

DĹŽKA POBYTU: 3 dni / 2 noci (piatok - nedeľa): Pobyt začína večerou a končí posledný deň po obede. Pobyt je možné predĺžiť o ľubovoľný počet dní

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováApartmaMěna
1.1 - 30.4Moravan ***1560 - 17751475 - 16501685 - 1915CZK 
1.1 - 30.4Sanatorium Janáček141013101340CZK 

Název: Relaxácia - víkend


Číslo: 099

Popis: Užite si víkend v príjemnom kúpeľnom prostredí a nechajte sa rozmaznávať jedinečnými procedúrami na liečebnom pobyte, počas ktorého spoznáte účinky uhličitých kúpeľov i klasické masáže.

LIEČEBNÉ POBYTY ZAHŔŇA: ubytovanie v sanatóriu Moravan ***, plnú penziu diétne vyváženú (raňajky formou ponukového stola, obed a večera výber z 3 menu), na obed aj večeru je možné dokúpiť výberovú stravu.

Liečebný program: 1x malá vstupná lekárska prehliadka, 2x uhličitý celkový kúpeľ + zábal, 1x masáž klasická čiastočná

BONUS: V cene vyššie uvedeného pobytu je zahrnutý 1x dvojhodinový vstup do wellness centra vo vyhradenú dobu v sanatóriu Moravan vo výške 250 Sk na osobu. Uvedené ceny sú v Sk na osobu a deň.

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováApartmaMěna
1. 1 - 30. 4Sanatorium Janáček137512751305 (1/2 Standard pl)CZK 
1. 1 - 30. 4Sanatorium Moravan1525 - 17201440 - 16151650 - 1880 (1/2 APP)CZK 

Název: Wellness - víkend


Číslo: 100

Popis: Nechajte sa hýčkať a rozmaznávať na krátkom liečebnom pobyte. Hrejivé procedúry a príjemná atmosféra malých moravských kúpeľov Vám navodí pocity harmónie tela, mysle i ducha. Zabudnite na starosti všedných dní a nechajte sa unášať zážitkami do hlbokej relaxácie.

LIEČEBNÉ POBYTY ZAHŔŇA: ubytovanie v sanatóriu Moravan ***, plnú penziu (raňajky formou ponukového stola, obed a večera výber z 3 menu), na obed aj večeru je možné dokúpiť výberovú stravu.

Liečebný program: 1x malá vstupná lekárska prehliadka, 2x celková uhličitý kúpeľ + zábal, 1x zábal celého tela z bahna Mŕtveho mora, 1x aromamasáž klasická celotelová, 2x hodinový vstup do bazéna vo vyhradenú dobu v sanatóriu Moravan.

DĹŽKA POBYTU: 3 dni / 2 noci (piatok - nedeľa), Pobyt začína večerou a končí posledný deň po obede. Pobyt je možné predĺžiť o akýkoľvek počet dní.

BONUS: V cene vyššie uvedeného pobytu je zahrnutý 1x dvojhodinový vstup do wellness centra vo vyhradenú dobu v sanatóriu Moravan vo výške 260,00 Sk. Uvedené ceny sú v Sk na osobu a deň.

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováApartmaMěna
1.1 - 31:12Sanatorium Janáček1750 - 19051650 - 17751680 - 1820 (1/2 Standard pl)CZK 
1.1 - 31.12Sanatorium Moravan1900 - 20951815 - 19902025 - 2055CZK 

Název: Wellness


Číslo: 101

Popis: Liečebný program je zameraný na aktívnu relaxáciu klienta, zahŕňa príjemné liečebné procedúry a cielené pohybové aktivity. Vynikajúca vyvážená strava v príjemnom, takmer domácom prostredí, prispeje k vašej celkovej relaxácii a pohode.

LIEČEBNÉ POBYTY ZAHŔŇA: ubytovanie v sanatóriu Moravan ***, plnú penziu (raňajky formou ponukového stola, obed a večera výber z 3 menu), na obed aj večeru je možné dokúpiť výberovú stravu.

Liečebný program: 1x malá vstupná lekárska prehliadka, 1x uhličitý kúpeľ s minerálnou soľou z Mŕtveho mora s briliantom + zábal, 1x prísadový uhličitý kúpeľ + zábal, 1x zábal časti tela z bahna Mŕtveho mora, 1x celková uhličitý kúpeľ + zábal, 2x kyslíková terapia + vitamínový nápoj, 1x lymfodrenáž prístrojová čiastočná - dolné končatiny, 1x aromaterapeutická masáž celková (2 hodiny), 1x relaxačná masáž tváre vč.očištění, tonizácia a vitamínového nápoja, 7x hodinový vstup do bazéna vo vyhradenú dobu v sanatóriu Moravan.

DĹŽKA POBYTU: 8 dní / 7 nocí: Pobyt začína večerou a končí posledný deň po obede. Nástupné dni denne okrem soboty.

BONUS: V cene vyššie uvedeného pobytu je zahrnutý 3x dvojhodinový vstup do wellness centra vo vyhradenú dobu v sanatóriu Moravan. Uvedené ceny sú v Sk na osobu a deň.


Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováApartmaMěna
1.1 - 30.4Sanatorium Janáček1300 - 14551230 - 13251230 - 1370 (1/2 Standard pl)CZK 
1.1 - 30.4Sanatorium Moravan1450 - 16451365 - 15401575 - 1805 (1/2 APP)CZK 

Stravovanie:


Restaurace popis: Stravovanie formou plnej penzie alebo polpenzie zaisťuje kvalitné kuchyne s výberom 9 diét.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmán
1.1-31.1od/in 981od/in 1 962od/in 2 2623 780 (Apartmán Exclusive [2+1])


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (27):


Kúpele Teplice nad Bečvou Hotel JanáčekKúpele Teplice nad Bečvou Hotel JanáčekKúpele Teplice nad Bečvou Hotel Janáček
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com