sdílet Penzión Sagan na Facebooku
Penzión Sagan česká verze  Penzión Sagan slovenská verzia  Penzión Sagan english version  Penzión Sagan deutsch version

Penzión Sagan Terchová, Terchová ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión Sagan Terchová - Ubytovanie v Terchovej Malá Fatra...


Útulný horský Penzión Sagan vás pozýva na pobyt v najkrajšej časti národného parku Malá Fatra na severozápadnom Slovenskom. Štýlový areál sa nachádza v dedine Štefanová neďaleko Terchovej, v malebnom údolí priamo pod majestátnym vrcholom Veľký Rozsutec. Po celý rok si tu užijete prekrásnu prírodu, čistý vzduch a veľa možností k aktívnemu tráveniu voľného času i relaxáciu. V dvoch samostatných tradičných dreveniciach sú pre vás pripravené dvoch a trojlôžkové izby s celkovou kapacitou 35 osôb. Reštaurácia slúži len ubytovaným hosťom, automobil zdarma zaparkujete na uzavreté stráženej ploche.


Penzión Sagan - Izby ...


Z ponuky ubytovania v Penzióne Sagan si podľa svojich nárokov vyberiete izbu v štandardnom vyhotovení alebo v kategórii Superior. Všetky útulné jednotky majú samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a sociálnym zariadením, do výbavy patrí drevený nábytok, satelitná televízia, chladnička, rýchlovarná kanvica alebo fén. U niektorých izieb je tiež balkón. K internetu sa pripojíte prostredníctvom bezplatného Wi-Fi signálu. Odpočívať môžete v saune a vírivke vnútri aj pod šírym nebom, deti sa zabavia v záhrade. Pri pobyte s batoľaťom si na mieste požičiate postieľku, nechýba úschovňa lyží a bicyklov.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, pripojenie internetu, sat, detská postieľka k dispozícii, fén, varná kanvica

Základní informace: úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, sauna, bar, reštaurácia, parkovanie zdarma, Nekuřácké prostredie

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí:

Penzión Sagan - Okolie ...


Z Penziónu Sagan sa v zime počas chvíľky dostanete k vlekom a lanovkám skiareálu Free Time Zone Vrátna. V okolí si prídu na svoje aj milovníci bežkovanie, na stráni nad ubytovaním sa dá sánkovať. Pri letnom pobyte vás značené trasy pre peších i cyklistov dovedú k mnohých turistických zaujímavostiam, jedinečný zážitok poskytuje výstup na Veľký Rozsutec.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (500 m)


Vlakové nádraží název: (30 km)

Stravovanie:


Restaurace popis:

Penzión Sagan - Gastronómia ...


K nocľahu v Penzióne Sagan si možno priobjednať raňajky v podobe bohatého studeného i teplého bufetu. Po celý deň si potom môžete vyberať z pestrej ponuky pokrmov vlastné reštaurácie, ku ktorej patrí priestranná vonkajšia terasa. Tešte sa na výbornú domácu kuchyňu a miestne špeciality, ak v strave musíte dodržiavať nejaké diétne obmedzenia, radi vám ju tu po predchádzajúcej dohode upraví.

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.1255558097


Měna: Eur

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (9):


Penzión SaganPenzión SaganPenzión Sagan
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com