sdílet Antiqua Villa Penzión na Facebooku
Antiqua Villa Penzión česká verze  Antiqua Villa Penzión slovenská verzia  Antiqua Villa Penzión english version  Antiqua Villa Penzión deutsch version

Antiqua Villa Penzión Spišská Stará Ves, Spišská Stará Ves ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión Antiqua Villa Spišská Stará Ves je pôvodným latinkým názvom nášho mesta. Spišská Stará Ves sa nachádza v nádhernom prírodnom prostredí Zamaguria a Pienin. V bezprostrednej blízkosti mesta tečie rieka Dunajec ktorá ponúka skvelé príležitosti na rekreáciu a vodnú turistiku, ako je splavovanie Dunajca na pltiach. Na hornom toku rieky Dunajec je vybudovaná priehrada s hydroelektrárňou, spodná časť toku patrí chránenému územiu Pieninského národného parku (Pieniny).

Na trh sme vstúpili v roku 1993 ako malá pltnícka spoločnosť na Dunajci. Začali sme splavovať na pltiach dovtedy neznámy horný úsek rieky Dunajec a po niekoľkých úspešných sezónach sme splav Dunajca rozšírili aj o jeho spodnú časť. Dnes má splav dĺžku 15 kilometrov a je najdlhším na slovenskom brehu.

Penzión Antiqua Villa Spišská Stará Ves - ubytovanie:V penzióne sa nachádza 10 izieb s celkovou kapacitou 34 lôžok. Väčšina izieb je na 1. poschodí, vďaka čomu je odtiaľ lepší výhľad na okolie. Tieto izby sú zčasti obložené drevom čo dotvára príjemnú a útulnú atmosféru podkrovného bývania.

Do izby na prízemí je zabezpečený bezbariérový prístup. Každá izba je vybavená kúpeľňou s toaletou a televízorom. Celý penzón je pokrytý bezdrôtovým pripojením na internet (wifi). Typy izieb: 2-lôžková, 3-lôžková, 4-lôžková

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
145

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: Informační služba, parkovacia plocha v areáli, WI-FI

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Ponúkame ubytovanie s raňajkami, ktoré sú v cene. Presný čas na raňajky si hostia dohodnú podľa vlastného želania. Podávame ich v spoločenskej miestnosti na prízemí, v prípade dobrého počasia sú veľmi príjemné raňajky na dvore.

Antiqua Villa kuchyňa: V spoločenskej miestnosti je k dispozícii vybavená kuchynka, kde si hostia môžu pripravovať vlastné jedlá.

Okrem toho je v blízkom okolí penziónu niekoľko ďalších možností na stravovanie, napr. reštaurácia (varené jedlá), bistro (rýchle občerstvenie), alebo pizzeria.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy
Splavovanie Dunajca na pltiach je obľúbená turistická atrakcia v Pieninách na spoločnom slovensko-poľskom úseku rieky Dunajec. Túto možnosť ponúkame v čase od 1. mája do 30. októbra. Začiatok vyhliadkovej plavby na pltiach je v Spišskej Starej Vsi z nástupišťa Nokle rkm 168,4, po výstupište v Lesnici na hranici rkm 153,95. Celková dĺžka splavu Dunajca je 14 450 m. Vyhliadková plavba trvá 90 až 130 minút, v závislosti od výšky hladiny Dunajca. Počas plavby na pltiach turisti dostanú erudovaný výklad o flóre a faune, histórii, tradíciach a prírodných krásach Pienin.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumza osobu
1.1-31.1215


Měna: Eur

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (22):


Antiqua Villa PenziónAntiqua Villa PenziónAntiqua Villa Penzión
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com