sdílet Hotel Apollón na Facebooku
Hotel Apollón česká verze  Hotel Apollón slovenská verzia  Hotel Apollón english version  Hotel Apollón deutsch version

Hotel Apollón Litoměřice, Litoměřice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Apollón Litoměřice - ubytovanie v Litoměřiciach ...


V Pensionu Relax nájdete útulné zázemie pri služobnom pobyte i turistické návšteve v severočeských Litoměřiciach. Sídli v pohľadné vile pár minút chôdze od historického centra a rieky Labe, ľahko sa odtiaľ dostanete do Terezína aj k rekreačnému Žernoseckému jazeru. Za mestom začína územie Českého stredohoria, kúsok odtiaľ leží České Švajčiarsko. Penzión prenajíma komfortné jedno až dvojlôžkové izby a nadštandardné romantický apartmán s vírivkou pre dve osoby. Stravovanie je individuálne, k nocľahu si môžete priobjednať raňajky. Automobil v ulici pred domom zaparkujete bezplatne.


Pension Relax - Izby ...


Každá ubytovacia jednotka v Pensionu Relax vlastnú priestrannú kúpeľňu (sprchovací kút alebo vaňa, umývadlo, sociálne zariadenia). Vo výbave nájdete pohodlné postele, satelitnú televíziu, posedenie a štýlový nábytok s dostatkom úložných priestorov, k apartmánu patrí aj vonkajšia terasa s výhľadom na mesto. Nechýba hotelový textil ani toaletné potreby. Celý penzión bezplatne pokrýva Wi-Fi signál s internetovým pripojením. Za domom sa nachádza záhrada a v jeho okolí všetky potrebné služby, obchody a reštaurácie. Po predchádzajúcej dohode a za príplatok sa tu ubytujete aj so svojím domácim miláčikom.

Typy pokojů
apartmán
1

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, rádio, pripojenie internetu, sat, spoločná plne zariadená kuchyňa, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, mikrovlnná rúra, dvojplatnička, varná kanvica, WI-FI, balkón / terasa / záhrada

Základní informace: Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, bar, vonkajšia terasa, reštaurácia, fitness, parkovanie zdarma, gril, Izbová služba, Nekuřácké prostredie

Popis okolí:

Pension Relax - Okolie ...


Pri návšteve Litoměřic si urobte čas na prechádzku historickým centrom. Zájdite si na vyhliadkovú terasu Kalich, z ktorej okrem iného uvidíte horu Říp, a stavajte sa tiež v historických pivniciach. V opravených priestoroch litoměřického hradu potom ochutnáte vína z okolitých severočeských viníc. Mesto má príhodnú polohu k výletom do národného parku České Švajčiarsko.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (300 m)

Autobusová zastávka název: (100 m)

Vlaková zastávka název: (1000 m)


Zastávka MDH: (80 m)

Stravovanie:


Restaurace popis:

Pension Relax - Gastronómia ...


Súčasťou izieb v Pensionu Relaxkuchynské kúty, v apartmáne máte k dispozícii kompletný moderné kuchynskú linku. Suroviny na prípravu jedla nakúpite v predajni vzdialenej od ubytovania necelých 300 metrov. V uliciach Litoměřic potom bezpochyby natrafíte na reštauráciu vyhovujúci vašim nárokom a chutiam, milovníci piva ochutnajú výrobky neďalekého biskupského pivovaru.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén krytý vyhřívaný, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
1.1-31.1278014301820 (Apartmán [2+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (16):


Hotel ApollónHotel ApollónHotel Apollón
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com