sdílet Penzión ALEGRO na Facebooku
Penzión ALEGRO česká verze  Penzión ALEGRO slovenská verzia  Penzión ALEGRO english version  Penzión ALEGRO deutsch version

Penzión ALEGRO Piešťany, Piešťany ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzion Alegro - ubytovanie v Piešťanoch ...


Užite si jedinečný pobyt v kúpeľoch Piešťany. Ubytujte sa v Penzióne Alegro a nechajte sa rozmaznávať počas klasickej masáže, rašelinového zábalu či v masážnom kresle. V cene pobytu je aj plná penzia a dieťa do 5,9 rokov má pobyt s vami zdarma. Priestranný a tichý areál hotela je obklopený prírodou a poskytuje dostatok miesta pre odpočinok v peknom počasí. 


Penzión Alegro - izby ...


Penzión Alegro nájdete v príjemnom prostredí na brehu priehrady Sĺňava, približne 2 km od Kúpeľného ostrova. Tešte sa na ubytovanie v pohodlných izbách so satelitnou televíziou, rádiom, priestranným balkónom a vlastným sociálnym zariadením. 2-lôžková izba - priestranná izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom (niektoré s vaňou), televízorom so satelitným príjmom, rádiom, pracovným stolíkom so stoličkou a priestorným balkónom. Izba je využiteľná aj jednou osobou, postele sú deliteľné. Prakticky do všetkých izieb je možné doložiť prístelok (mobilné/provizórne lôžko, alebo riadne pevné lôžko, v závislosti od dispozície izby).

Apartmán - dve priechodové miestnosti, kúpeľňa so sprchovacím kútom, resp. vaňou, televízorom so satelitným príjmom, rádiom, pracovným stolíkom so stoličkou a priestorným balkónom.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, rádio, sat, WI-FI

Základní informace: bezbariérový prístup, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, sauna, bar, vonkajšia terasa, reštaurácia, Izbová služba, Nekuřácké prostredie

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí:

Penzión Alegro - Okolie ...


Turistika – Región je bohatý na turistické chodníky. Prejsť sa môžete napríklad na blízku Červenú vežu alebo Bachus vilu. Prechádzka po pamiatkach mesta Piešťany – Pamiatková zóna mesta: Krajinský most, Kúpeľná dvorana, Kúpeľný park a Kúpeľný ostrov, množstvo unikátnych kúpeľných domov, pomníky a sochy slávnych osobností, Kolonádový most a najznámejšia socha barlolámača;
Balneologické múzeum – je predovšetkým múzeom špecializovaným na dejiny kúpeľov a kúpeľníctva na území Slovenska. Okrem tejto celoslovenskej špecializácie sa múzeum venuje aj histórii regiónu Piešťan.
Archeologická expozícia v prírode v obci Očkov (15 km) – archeologická expozícia Trenčianskeho múzea prezentuje mohylu vrcholnej fázy Velatickej kultúry (ml. doba bronzová).

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2 km)

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Besuchen Sie unser Qualitätshotel Rehabilitationszentrum mit einer langen Geschichte und einem reichen Spektrum an Verfahren und Fachberatungen auf dem Gebiet der Rheumatologie, Traumatologie, gesunden Ernährung und Lebensweise.
Bei Interesse können Sie sich an unseren Hotelarzt, Facharzt für Rheumatologie und Traumatologie wenden. Unsere Physiotherapeuten haben Hunderten von Klienten unterschiedlichen Alters geholfen.
Das Rehabilitationszentrum des Hotels bietet eine breite Palette an medizinischen Behandlungen wie klassische, Reflex-, Aromatherapie- und Lymphdrainage-Massage, manuelle Therapie, Ahava-Packung, Kräuter- und Torfpackung oder Bad, Zimtpackung, Magnesia- und Schwefelbad, Unterwassermassage, Hydroelektrolyt, duothermische Packung, Elektrotherapie.

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům

Procedury léčení: Elektroliečba, Vírivé kúpeľe, Masáže, Reflexné masáže, Lymfodrenáž přístrojová, Wellness

Léčba nemocí indikace: Tráviace ústrojenstvo, Reumatózna artritída a jej obmeny

Ostatní druhy léčby: Relaxačné prechádzky

Stravovanie:


Restaurace popis:

Penzión Alegro - Gastronómia ...


V reštaurácii vás čaká bohatý výber z tradičných slovenských i medzinárodných pokrmov, ale aj večery zamerané na rôzne špeciality.
Raňajky, obedy a večere sú pre Vás poväčšine podávané formou bufetových stolov v klimatizovanej hotelovej reštaurácii s kapacitou 95 miest. Naši kuchári sa orientujú na domácu ale i medzinárodnú kuchyňu a dávajú si záležať na rôznorodosti jedál.

Restaurace: (počet míst 95)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (0,5 km), Sportovná hala, Tělocvična, Tenisová hala (3 km), Tenisové kurty (200 m), Jízda na koni (4 km), Squash (3,5 km), Bazén venkovní (150 m), Bazén krytý vyhřívaný (3,5 km), Volejbalové hřiště, Plážový volejbal, Strelnica, Solárium (2 km), Golf (2 km), Golfový trenažér, Cyklotrasy, Whirpool
Splavovanie Váhu – horolezectvo a turistika – škola šmyku – Tandemové jazdy na motocykloch – zoskoky z lietadla – Moto štvorkolky – Strelnica –lukostreľba – rybník s lanovou dráhou – vodné lyže – športové rybárstvo – cykloturistika – Jaskyňa Čertova pec – sokoliarstvo – bowling center – Golf – Kasíno – let balónom.
Čaká na Vás široká možnosť kúpania v termálnych bazénoch a kúpaliskách.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (11):


Penzión ALEGROPenzión ALEGROPenzión ALEGRO
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com