sdílet Penzión KARPATIA na Facebooku
Penzión KARPATIA česká verze  Penzión KARPATIA slovenská verzia  Penzión KARPATIA english version  Penzión KARPATIA deutsch version

Penzión KARPATIA Tatranská Lesná, Tatranská Lesná ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión KARPATIA Tatranská Lesná Vysoké Tatry - ubytovanie v Tatranskej Lesnej v Tatrách..


Prvá budova v Tatranskej Lesnej Penzión Karpatia bol prvou budovou v osade Tatranská Lesná, ešte pod názvom Carpathia v roku 1928. Dodnes sa v budove zachovali pôvodné detaily.

Rodinný penzión Karpatia stojí na pravom brehu Studeného potoka v Tatranskej Lesnej, na ceste medzi Tatranskou Lomnicou (1.5km) a Starým Smokovcom (3km).

Penzión  Karpatia sa nachádza na pokojnom mieste, chránený z troch strán tatranskými lesmi. Z penziónu vybehnete priamo na lesný chodník, medzi drevené chatky a ďalej k mohutnému Studenému potoku. Niekoľko metrov od Karpatie začína žltá značka, ktorá vedie k Studenovodským vodopádom a ďalej na Hrebienok a Rainerovu chatu.

Neskôr na Ceste Slobody z Tatranskej Lomnice do Starého Smokovca pribudlo niekoľko ďalších hotelov a penziónov, aj detská ozdravovňa. Vznikla tak rekreačná osada Tatranská Lesná. Vďaka nádhernej neporušenej prírode dodnes patrí medzi najobľúbenejšie turistické centrá Tatier.

Rodinné apartmány aj turistické izby: Karpatia spolu ponúka 90 lôžok., rodinné apartmány s TV, kúpelňou a WC, chladničkou (2+2 miesta), dvojlôžkové izby s TV, kúpelňou a WC, chladničkou (možnosť prístelky 2+1), lacné turistické izby so spoločnými sprchami a toaletami na chodbe, Z izieb sú výhľady na Lomnický, Slavkovský, Huncovský, Kežmarský štít, Prostredný Hrot a Podtatranskú kotlinu.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
31854

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV

Základní informace: Informační služba, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, reštaurácia

Popis okolí: Lyžovačka V Lomnici aj v Smokovci: Kilometer a pol od penzióna sa nachádza lyžiarske stredisko Jamy a Skalnaté Pleso/ Lomnické sedlo v Tatranskej Lomnici. Ďalšie lyžiarske terény sú Hrebienok v Starom Smokovci (3km). Pre rodiny tiež odporúčame Bachledovu dolinu a Ždiar.

Všetky naše ubytovacie zariadenia poskytujú k ubytovaniu na dve a viac nocí zľavovú kartu PARK SNOW. S kartou hosť získava zľavy 20-30% na lyžovačku v tatranských strediskách PARK SNOW a Vysoké Tatry Mountain Resort. Zľavy máte aj v požičovniach lyžiarskeho výstroja a lyžiarskych školách.

Tipy na výlet: Turistika: Hrebienok a Studenovodské vodopády. Niekoľko metrov od Karpatie začína žltá značka, ktorá vedie k Studenovodským vodopádom a ďalej na Hrebienok a Rainerovu chatu.

Tatranská Lomnica je iba 1.5 km od penziónu Karpatia. Do Lomnice sa dostanete pešo alebo vlakom TEŽ (má zastávku kúsok od Karpatie). Z Tatranskej Lomnice sa môžete vybrať na túry ku Skalnatému Plesu, Skalnatej chate alebo sa vyviezť lanovkou na Lomnický štít.

Starý Smokovec je od Karpatie vzdialený 3km a dostanete sa tam autom, autobusom alebo vlakom TEŽ. Zo Starého Smokovca odporúčame túry na Sliezsky dom, Zamkovského chatu či náročnejšiu túru na Slavkovský štít.

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Polpenzia k ubytovaniu. Ponúkame raňajky a večere. Na raňajky máte k dispozícii výber z raňajkových menu a na večeru jedlá domácej tatranskej kuchyne. Reštaurácia má 70 miest. Bar ponúka 20 miest.

Pre našich najmenších hostí máme pripravené detské porcie jedál za polovičné ceny. V penzióne sú k dispozícii aj detské stoličky, detská postieľka, detský kútik.

Restaurace: (počet míst 70)

Denní bar: (počet míst 20)

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumza osobu
1.1-31.1222 - 45


Měna: EUR

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Ceny sú uvádzané na osobu za 1 prenocovanie. Kúpeľný poplatok je vo výške 1 EUR na osobu za prenocovanie a nie je zahrnutý v cene. Poplatok platia osoby od 18 do 70 rokov.

Fotogaléria (12):


Penzión KARPATIAPenzión KARPATIAPenzión KARPATIA
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com