sdílet Penzión Šafrán na Facebooku
Penzión Šafrán česká verze  Penzión Šafrán slovenská verzia  Penzión Šafrán english version  Penzión Šafrán deutsch version

Penzión Šafrán Ždiar, Ždiar ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión Šafrán Ždiar Vysoké Tatry - ubytovanie vo Vysokých Tatrách ..


Penzión Šafrán v obci Ždiar je situovaný priamo pod Belianskymi Tatrami v nadmorskej výške 920 m .n.m. Nezabudnuteľným zážitkom sa Vám stane posedenie pri goralskej muzike, jazda na koni či rybolov. K dispozícii je hosťom biliard, stolný tenis, stolný futbal, sauna, ohnisko a bezplatné parkovisko. Belianske Tatry patria medzi najkrajšiu časť Vysokých Tatier , ktorú možno objaviť priamo z okien penziónu.

Turisti tu môžu navštíviť množstvo náročných i menej náročných turistických chodníkov,alebo podniknúť krásny výlet do iných častí Vysokých Tatier. V lete môžu využiť predovšetkým možnosť turistiky, oddychu a obdivovania hystorických a kultúrnich pamiatok, v zime zase možnosť lyžovania v lyžiarskych strediskách a vnimanie panenskej prírody na bežeckých tratiach, ktoré sa nachádzajú v Monkovej doline a na hrebeni Spišskej Magury.

Penzión Šafrán - ubytovanie: Našim klientom sú k dispozícií dvoj, troj, štvor lôžkové izby. Samozrejmosťou v izbách je TV prijímač so satelitným príjmom a možnosť pripojiť sa k internetu (zdarma). Každá s ponúkaných izieb má vlastnú kúpeľňu s WC. V našom penzióne sa nachádza spoločenská miestnosť v ktorej si môžete zahrať stolný futbal, biliard, stolný tenis a iné spoločenské hry. Samozrejmosťou je aj detský kútik, kde sa Vaše deti nebudú určite nudiť. V reštaurácii ktorá je súčasťou zariadenia, ponúkame špeciality nášho šéfkuchára. Celkovú atmosféru dopĺňa prekrásny výhľad na Belianske Tatry a Spišskú Maguru.

V bezprostrednej blízkosti Penziónu Šafrán sa nachádza niekoľko lyžiarskych stredísk Strachan Skicentrum (200m), lyžiarsky vlek Krasuľa (100m), lyžiarsky vlek Bachleda (200m), Skicentrum STREDNICA(700m), Budzák LV (2000m), Skicentrum Bachledová Dolina (4,5km). Neodmysliteľnou súčasťou týchto stredisk je občerstvenie, umelé zasnežovanie, nočné lyžovanie, požičovňa lyží (snowboardov), alebo ski inštruktor. Preprava do vzdialenejších stredísk, sa dá zabezpečiť skibusom.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýhandicap
3561

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, kabelová televizia, pripojenie internetu, sat, detská postieľka k dispozícii, umývadlo na izbe

Základní informace: bezbariérový prístup, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, úschovňa bicyklov, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 920 n.m

Popis okolí: V bezprostrednej blízkosti Penziónu sa nachádza niekoľko lyžiarskych stredísk Strachan Skicentrum (200m), lyžiarsky vlek Krasuľa (100m), lyžiarsky vlek Bachleda (200m), Skicentrum STREDNICA(700m), Budzák LV (2000m), Skicentrum Bachledová Dolina (4,5km). Neodmysliteľnou súčasťou týchto stredisk je občerstvenie, umelé zasnežovanie, nočné lyžovanie, požičovňa lyží (snowboardov), alebo ski inštruktor. Preprava do vzdialenejších stredísk, sa dá zabezpečiť skibusom.

Dostupnost střediska:


Letiště název: Poprad (40 km)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Zastávka tramvaj: (500 m)

Obchod: (40 km)

Zastávka skibus: 20 m

Stravovanie:


Restaurace popis: V Penzióne sa nachádza veľká reštaurácia v ktorej môžete ochutnať rôzne špeciality z našej ponuky. V prípade záujmu Vám radi pripravíme Goralský večer, počas ktorého Vám pekné chvíle strávené u nás môže spríjemniť pravá Goralská, alebo cigánska muzika.

Raňajky sú podávané v čase od 7,30 – 9,00 hod. formou bohatých bufetových stolov. Večere sú podávané v čase od 18,00 – 20,00 hod. formou výberu s dvoch hlavných jedál. Pri počte do 10 ubytovaných osôb raňajky aj večere servírované.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (4 km), Stolní tenis, Půjčovna kol, Sportovná hala (40 km), Tělocvična, Fittness (40 km), Tenisové kurty (2 km), Jízda na koni (1 km), Squash (40 km), Bazén krytý (12 km), Bazén krytý vyhřívaný (12 km), Sauna (20 km), Volejbalové hřiště (1 km), Fotbalové hřiště (1 km), Hokejový stadion (40 km), Inlain dráha (20 km), Vodné Sporty (40 km), Plážový volejbal (40 km), Strelnica (40 km), Billiard, Lyžiarska škola, Solárium (40 km), Golf (20 km), Golfový trenažér, Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Stredisko letných sportov (8 km)

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.1240455776


Měna: EUR

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (24):


Penzión ŠafránPenzión ŠafránPenzión Šafrán
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com