sdílet Penzión U Račáků Lipno na Facebooku
Penzión U Račáků Lipno česká verze  Penzión U Račáků Lipno slovenská verzia  Penzión U Račáků Lipno english version  Penzión U Račáků Lipno deutsch version

Penzión U Račáků Lipno Frymburk, Frymburk ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzion U Racaku Lipno Frymburk Lipno - ubytovanie Frymburk na Lipne Šumava..


Penzión u Racaku nájdete v dedinke Blatná, cca 5 km od mesta Frymburk. Milovníci kúpania a vodných športov určite ocenia blízkosť Lipenskej priehrady.

Pohodlné ubytovanie v tesnej blízkosti šumavských lesov je hosťom ponúkané v 5 útulne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením.

Príjemné posedenie za pekného počasia ponúka záhrada s krbom a kúpacom jazierkom. Bicykle a motocykle je možné uschovať vo dvore penziónu pod prístreškom.

Parkovanie vozidiel je vodičom umožnené zdarma priamo pri objekte.


Penzión reštaurácia U Račáků Izby


Na pohodlné ubytovanie sú v Penzióne u Racaku pripravené 3 útulne zariadené izby dvojlôžkové a 2 izby trojlôžkové. Do izieb môžete vstúpiť vchodom z terasy alebo vnútorným schodiskom.

Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sociálnym zariadením. Ďalej disponujú chladničkou, rýchlovarnú kanvicu, pohodlným nábytkom a bezplatným bezdrôtovým pripojením k internetu.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový
32

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, varná kanvica, WI-FI

Základní informace: zmenáreň, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, parkovacia plocha v areáli, WI-FI, reštaurácia, gril, Nekuřácké prostredie, Miesto vyhradené pre fajčiarov

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


Penzión reštaurácia U Račáků Okolie:


Penzión u Racaku sídli 5 km od Frymburka a 4 km od priehradnej nádrže Lipno. Jedenásť kilometrov vzdialená unikátny Chodník korunami stromov ponúka 11 adrenalínových sekcií pre deti i nezabudnuteľný výhľad do okolia. Len 20 km od penziónu môžete navštíviť unikátne mesto Český Krumlov s množstvom historických pamiatok, ktoré je zapísané na zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Lyžiari iste navštívi 10 km vzdialený Skiareál Lipno aj zjazdovky na rakúskej strane.

Doporučená trasa bus: K autobusovej zastávke dôjdete od Penziónu u Racaku po iba 25 metroch. Priamo v penzióne si môžete zakúpiť skipasy. Parkovanie vozidiel je vodičom bezplatne umožnené priamo pri penzióne.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (25 m)

Stravovanie:


Restaurace popis:


Penzión reštaurácia U Račáků Gastronómia:


Útulná reštaurácia Penziónu u Račáků s barom ponúka svojim hosťom chutné stravovanie formou raňajok či polpenzie. Sortiment nealkoholických a alkoholických nápojov si môžete vychutnať tiež na záhradnej terase.

Služby:



Sportovní možnosti:
Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, hubárčenie, Rybolov

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum2 lůžkový3 lůžkový
1.1-31.1210401560


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (23):


Penzión U Račáků LipnoPenzión U Račáků LipnoPenzión U Račáků Lipno
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com